Πριν από τον Καρμέλο υπήρχε ο... Ρασίντ Ουάλας στους Χοκς! (vid)

Πριν από τον Καρμέλο υπήρχε ο... Ρασίντ Ουάλας στους Χοκς! (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Πριν από τον Καρμέλο υπήρχε ο... Ρασίντ Ουάλας στους Χοκς! (vid)

bet365

Ο Καρμέλο Άντονι θα περάσει στην ιστορία των Χοκς ως τον παίκτη που δεν αγωνίστηκε ούτε σε ένα ματς, κάτι που είχε κάνει πριν από 14 χρόνια ο Ρασίντ Ουάλας!

Συγκεκριμένα στις 9 Φεβρουαρίου 2004 ο «Σιντ» είχε μετακομίσει στους Χοκς μαζί με τον Ουέσλι Πέρσον, ενώ οι Μπλέιζερς είχαν πάρει ως ανταλλάγματα τους Τεό Ράτλιφ, Σαρίφ Αμπντούρ Ραχίμ και Νταν Ντικάου.

Ο λόγος του trade αφορούσε τον... χαρακτήρα του Ουάλας στο παρκέ και αυτό διότι ήταν ο παίκτης με τις περισσότερες τεχνικές από οποιονδήποτε άλλον στο πρωτάθλημα.

Πάντως ούτε στους... Χοκς στέριωσε! Το μόνο που κατάφερε ήταν να φορέσει τη φανέλα της ομάδας μόνο σε ένα ματς και πιο συγκεκριμένα κόντρα στους Νιου Τζέρσεϊ Νετς.

Μάλιστα αγωνίστηκε και 42 λεπτά έχοντας 20 πόντους με 7/18 δίποντα, 1/6 τρίποντα, 3/3 βολές, 6 ριμπάουντ, 5 τάπες, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Οι Νετς ωστόσο ήταν οι νικητές του ματς με 98-92 (Τζέφερσον 24, Μάρτιν 21-Τζάκσον 25, Τέρι 22) αλλά αυτό περασε σε δεύτερη μοίρα.

Μία μέρα μετά αυτό το ματς, ο Ρασίντ Ουάλας μετακόμισε στους Ντιτρόιτ Πίστονς σε ένα trade τριών ομάδων, στο οποίο πήραν επίσης μέρος και Μπόστον Σέλτικς.

Δείτε τον «Σιντ» με τη φανέλα των Χοκς την οποία και φόρεσε σε ένα και μόνο παιχνίδι...

 

NBA Τελευταία Νέα