ΝτεΡόζαν: «Με "πρόδωσε" αυτός που με αποκαλούσε "αδερφό"»! (vid)

ΝτεΡόζαν: «Με "πρόδωσε" αυτός που με αποκαλούσε "αδερφό"»! (vid)

bet365

Ο ΝτεΜαρ Ντε Ρόζαν έδωσε την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη στο «ESPN», μετά την ανταλλαγή του από τους Ράπτορς στους Σπερς.

Σε αυτή αναφέρεται στα συναισθήματα που του προκάλεσε το trade του, εξηγώντας πως ήταν κάτι που δεν το περίμενε, αφού η ομάδα του Τορόντο δεν του έδειχνε σημάδια.

Ο 28χρονος γκαρντ στάθηκε και στην πικρία που ένιωσε με την συμπεριφορά του προέδρου, Μασάι Ουτζίρι, ο οποίος φάνηκε να τον κορόιδεψε, παρά την πολύ καλή σχέση που είχαν.

Αγιαξ – Στουρμ Γκρατς και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Κουκ σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μερικά αποσπάσματα από την συνέντευξη στον Κρις Χάινς:

Για το πως ήταν η εβδομάδα που πέρασε για εκείνον: «Ήταν λίγο... θολά. Σαν ένα όνειρο... Κάπως έτσι μοιάζει τώρα»

Για τα... σημάδια από την ομάδα: «Σε όλες τις συζητήσεις που είχα με την ομάδα, και που ο πρόεδρος είχε με τον ατζέντη μου, φαινόταν πως θα προχωρήσω με την ομάδα. Η προσέγγισή μου κάθε καλοκαίρι ήταν να προετοιμάζομαι και να στηρίζω τα νέα παιδιά που είναι στο summer league, να βρίσκω τρόπους να γίνω καλύτερος».

Για τα λόγια του Ουτζίρι για «έλλειψη επικοινωνίας»: «Όταν λες "αυτοί" είναι λίγο απογοητευτικό. Ποιοι είναι "αυτοί"; Κατηγορείς μόνο εμένα και τον Κέισι; Επειδή προφανώς είμαστε οι μόνοι δύο που υποφέραμε από τον αποκλεισμό στην σειρά με τους Καβαλίερς. Αλλά ήταν η μοναδική ομάδα από την οποία χάσαμε στην postseason. Πάνε στους τελικούς κάθε χρόνο. Στο τέλος, έδωσα τα πάντα στην ομάδα. Και φάνηκε αυτό σε όλα την προσπάθεια που κάναμε, αλλά και σε μένα προσωπικά. Οπότε, όταν βγαίνεις εκεί έξω και λες "τους έδωσα ευκαιρίες" και "έπρεπε να κάνω κάτι"... Αυτά είναι βλακείες για μένα».

Για το αν πληγώθηκε, λόγω της καλής σχέσης που είχε με τον πρόεδρο: «Χωρίς αμφιβολία. Όταν χρησιμοποιείς τις λέξεις "οικογένεια", "αδερφός" ή οτιδήποτε... Λέξεις που άλλοι δεν καταλαβαίνουν τη σημασία τους... Για εμένα, αν την χρησιμοποιήσεις, αυτό και θα ισχύει. Αν κάτι μου αρέσει ή όχι, θα το αποδεχτώ, αν έρθεις και με ενημερώσεις. Αλλά μην κάνεις τα πράγματα να φαίνονται αλλιώς και με πιάσεις προ εκπλήξεως. Αυτό ήταν το πρόβλημά μου. Καταλαβαίνω πως λειτουργεί το παιχνίδι, η δουλειά... Πάντα πίστευα πως θα είμαι σε όλα μου την καριέρα στο Τορόντο, αλλά δεν ήμουν ποτέ αφελής. Απλά ενημέρωσέ με. Από εκεί ήρθε η αναστάτωσή μου.

Νιώθω πως δεν μου συμπεριφέρθηκαν αναλόγως για όσα θυσίασα εννέα χρόνια, δεν είχα τον σεβασμό που άξιζα. Δεν είπα "δεν πρέπει να με ανταλλάξετε". Απλά ενημερώστε με πως κάτι συμβαίνει, γιατί θυσίασα τα πάντα. Μόνο αυτό ζήτησα, ώστε να προετοιμαστώ για το νέο κεφάλαιο στη ζωή μου».

Για τα συναισθήματά του μόλις πληροφορήθηκε την ανταλλαγή: «Σκάλωσα... Δεν μπορούσα να σκεφτώ για λίγο, γιατί δεν έμοιαζε αληθινό. Δεν είχα ενδείξεις για κάτι άλλο. Αν το ήξερα, δεν θα αντιδρούσα όπως αντέδρασα. Θα ήμουν προετοιμασμένος. Μιλούσα με τους συμπαίκτες μου κάθε ημέρα για το πως θα γίνουμε καλύτεροι. Δύο ημέρες νωρίτερα τους ρώτησα "συμβαίνει τίποτα;", ενημερώστε με, υπάρχουν φήμες».

 

NBA Τελευταία Νέα