Ουόλ: «Η πιο πλήρης ομάδα φέτος, πρέπει να κερδίσουμε τον σεβασμό»

Ουόλ: «Η πιο πλήρης ομάδα φέτος, πρέπει να κερδίσουμε τον σεβασμό»

Gazzetta team
Ουόλ: «Η πιο πλήρης ομάδα φέτος, πρέπει να κερδίσουμε τον σεβασμό»

bet365

Ο Τζον Ουόλ μίλησε για το νέο προφίλ της Ουάσινγκτον και υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι είναι οι πιο «γεμάτοι» Ουίζαρντς που έχει παίξει ποτέ.

Ο σταρ των «Μάγων» σε συνέντευξη που παραχώρησε στο NBC και πιο συγκεκριμένα στον Κρις Μίλερ, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Πρέπει να παίξουμε με διαφορετική νοοτροπία και με διαφορετική προσέγγιση. Δεν πρέπει να παίζουμε νομίζοντας ότι έχουμε πετύχει κάτι. Πρέπει να κερδίσουμε αυτόν τον σεβασμό. Και αυτό θα το κάνουμε αν αντιμετωπίζουμε όλα τα ματς με την ίδια σοβαρότητα, με όποια ομάδα και αν παίζουμε».

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Και συνέχισε: «Σίγουρα είναι η πιο πλήρης ομάδα των Ουίζαρντς που θυμάμαι. Μας δίνει την ευκαιρία να μην βρισκόμαστε συνέχεια στο παρκέ και αυτό πιστεύω θα είναι το κλειδί. Και αυτό διότι όταν πλησιάζει το τέλος της σεζόν δεν θα νιώθουμε την ίδια κούραση. Βέβαια κανείς δεν την χρησιμοποιεί ως δικαιολογία και όλοι προσπαθούμε να παίζουμε στο μάξιμουμ. Οι κινήσεις που κάναμε και οι παίκτες που πήραμε, σίγουρα μπορούν να αποφορτίσουν την κατάσταση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα