Ο Μάτζικ εξήγησε πως έπεισε τον ΛεΜπρόν να πάει στους Λέικερς (vid)

Ο Μάτζικ εξήγησε πως έπεισε τον ΛεΜπρόν να πάει στους Λέικερς (vid)

Ο Μάτζικ εξήγησε πως έπεισε τον ΛεΜπρόν να πάει στους Λέικερς (vid)

bet365

Ο Μάτζικ Τζόνσον εξήγησε με κάθε λεπτομέρεια πως έπεισε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να ντυθεί με τα χρώματα των Λέικερς.

Ο Μάτζικ Τζόνσον έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση του ΛεΜπρόν Τζέιμς να μετακομίσει στους Λέικερς. Η φιλοξενία του στο σόου του Τζίμι Κίμελ, του έδωσε την ευκαιρία να πει κάποια πράγματα για τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισε τον «Βασιλιά».

Ο Μάτζικ Τζόνσον ανέφερε χαρακτηριστικά, «είχα αυτοπεποίθηση και αφού καθίσαμε με τον Λουκ Ουόλτον βγάλαμε ένα ικανότατο σχέδιο. Φυσικά ρόλο έπαιξε και ο ιδιοκτήτης και ο συνδυασμός όλων των παραπάνω λειτούργησαν. Στην αρχή υπήρχαν διαφωνίες και ανυπομονούσα να φέρω τον ΛεΜπρόν μπροστά τους και να του μιλήσουν. Είχα παρακολουθήσει τον τρόπο που τον είχαν προσεγγίσει οι Χιτ και αργότερα οι Καβαλίερς. Λόγω των κανονισμών δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε τον ΛεΜπρόν. Στις 30 Ιουνίου μόλις πήγε 9:01 η ώρα επικοινωνήσαμε με τον ατζέντη του και εκφράσαμε την επιθυμία να συναντηθούμε μαζί του και ο ίδιος ζήτησε να συναντηθεί με μένα. Πήγα μία ώρα νωρίτερα και περίμενα στο αμάξι παρακαλώντας να μην χρειαστεί να πάω στην τουαλέτα. Μόλις πήγε 9:01 και χτύπησα το κουδούνι. Μιλήσαμε. Είναι πανέξυπνος. Συζητήσαμε για το παρελθόν μας και το κίνητρο που μας οδηγεί. Αναλύσαμε κάθε παίκτη των Λέικερς, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Μου ανέλυσε ο τρόπος που του αρέσει να αγωνίζεται».

Για τους Ουόριορς: «Είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά μου αρέσει ο ανταγωνισμός. Δεν τους φοβάμαι και θέλω να τους συναντήσω στους τελικούς της Δύσης. Με τον ΛεΜπρόν και τον Ρόντο να ξέρουν τι χρειάζεται να κατακτήσεις έναν τίτλο, τα πράγματα είναι καλύτερα. Ο ΛεΜπρόν έχει αντιμετωπίσει τους Ουόριορς πολλές φορές και ξέρει πως να τους νικήσει».

 

NBA Τελευταία Νέα