Μάτζικ: «Θα ζητάμε την γνώμη του κορυφαίου στον κόσμο, ΛεΜπρόν»!

Μάτζικ: «Θα ζητάμε την γνώμη του κορυφαίου στον κόσμο, ΛεΜπρόν»!

Μάτζικ: «Θα ζητάμε την γνώμη του κορυφαίου στον κόσμο, ΛεΜπρόν»!

bet365

Ο Μάτζικ Τζόνσον αποκάλεσε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς «κορυφαίο παίκτη του κόσμου» και αποκάλυψε πως θα ζητάει την γνώμη του για τις κινήσεις τον Λέικερς.

Οι Λέικερς έχουν πια βλέψεις πρωταθλητισμού, μετά και την μεταγραφή του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο Μάτζικ Τζόνσον δήλωσε αισιόδοξος για την ομάδα που φτιάχνει, αλλά τόνισε πως το επόμενο καλοκαίρι οι «λιμνάνθρωποι» ίσως κάνουν ακόμα ένα... μπαμ.

«Αν νιώσουμε πως εκεί έξω υπάρχει κάποιος ή μπορεί να γίνει μια συμφωνία, για να γίνει η ομάδα μας καλύτερη, τότε θα κάνουμε το καλύτερο για εμάς. Αν όχι, θα παλέψουμε με αυτούς που έχουμε. Νιώθουμε καλά με την ομάδα μας», είπε και πρόσθεσε: «Θα έχουμε αρκετό χώρο το επόμενο καλοκαίρι για να δώσουμε σε έναν ακόμα παίκτη μαξ συμβόλαιο. Ήδη εγώ και ο Ρομπ Πελίνκα (τζένεραλ μάνατζερ) καταστρώνουμε τα σχέδιά μας. Ο ΛεΜπρόν φυσικά άλλαξε μερικά από τα πλάνα μας, αλλά θα παραμείνουμε πειθαρχημένοι και ελπίζουμε πως θα είμαστε ομάδα που θα μπει στην κούρσα για το πρωτάθλημα».

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Στην συνέχεια αποκάλυψε πως θα ζητάει την γνώμη του «Βασιλιά» για όλα: «Δεν έχει να κάνει με την επιρροή του, αλλά με το ότι κάθεσαι μαζί με τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου, βλέπεις τι σκέφτεται και συζητάτε. Όπως όταν έπαιζα εγώ, ο Μπας και ο Ουέστ έρχονταν σε μένα, όταν σκεφτόμασταν να κάνουμε κινήσεις. Θα κάνουμε το ίδιο και τώρα. Θα πάμε στον ΛεΜπρόν και θα κουβεντιάσουμε την πιθανότητα μιας συμφωνίας για διαθέσιμους παίκτες, θα τον ρωτήσουμε "τι πιστεύεις γι' αυτόν; Τον ξέρεις, παίζεις εναντίον του, ξέρεις τα πάντα". Γι' αυτό έχεις σούπερ σταρς στο πρωτάθλημα αυτό. Θες να έχεις μια γραμμή επικοινωνίας και θες να ξέρεις τι σκέφτονται. Ο ΛεΜπρόν έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με τις πληροφορίες που μας δίνει. Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό. Η τελική απόφαση στο ποιον θα φέρουμε ανήκει σε εμένα. Έπειτα θα το πω στην Τζίνι Μπας και βλέπουμε».

Τέλος, ζήτησε υπομονή από όλους: «Οι φίλαθλοί μας πρέπει να έχουν υπομονή μέχρι να βρεθεί η χημεία στην ομάδα. Θα μας πάρει ένα με δύο μήνες πιθανώς. Είδαμε πως ο ΛεΜπρόν και οι Χιτ πάλευαν τους πρώτους μήνες και τελικά απέκτησαν χημεία και ήταν ομάδα για πρωτάθλημα. Είμαι σίγουρος πως όταν επέστρεψε και στο Κλίβελαντ, η κατάσταση ήταν ίδια».

 

NBA Τελευταία Νέα