GM Λέικερς: «Να μην πέσουμε στην... παγίδα των Ουόριορς»

GM Λέικερς: «Να μην πέσουμε στην... παγίδα των Ουόριορς»

Gazzetta team
GM Λέικερς: «Να μην πέσουμε στην... παγίδα των Ουόριορς»

bet365

Ο Ρομπ Πελίνκα σχολίασε τις μεταγραφικές κινήσεις των Λέικερς, τονίζοντας πως στόχος είναι το πρωτάθλημα του ΝΒΑ.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Τα πάντα για ένα πρωτάθλημα κάνουν οι Λέικερς και γι' αυτό, άλλωστε, προχώρησαν και στην μεταγραφή του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Οι «λιμνάνθρωποι» ήθελαν να συνδυάσουν το νεανικό τους ρόστερ με την εμπειρία και την σκληράδα του «Βασιλιά», για να καταφέρουν να μπουν πρώτα στα playoffs και ύστερα να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.

Ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδα, Ρομπ Πελίνκα, ανέφερε σε συνέντευξή του χαρακτηριστικά:

«Αν ο στόχος σου είναι να κατακτήσεις το πρωτάθλημα, τότε πρέπει να λειτουργήσεις όπως οι πρωταθλητές και να δώσεις στον εαυτό σου την καλύτερη ευκαιρία για να "ρίξεις" τους άλλους.

Το να προσπαθήσουμε να παίξουμε με τους Ουόριορς στο "παιχνίδι" τους είναι παγίδα. Κανείς δεν πρόκειται να τους νικήσει σε αυτό, οπότε γι' αυτό θέλαμε να προσθέσουμε τα στοιχεία της άμυνας, της σκληράδας και του βάθους στο ρόστερ και να κοιτάξουμε παραπέρα, εκεί που θα έχουμε το πλεονέκτημα.

Δεν θέλαμε απλά να υπογράψουμε "μονοδιάστατους" παίκτες,π.χ. κάποιον που να έχει μόνο καλό σουτ. Θέλαμε σκληρούς παίκτες, που να μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα, και να αμυνθούν και να σουτάρουν. Ο δρόμος για το πρωτάθλημα περνά από την ομάδα που το κατέκτησε πέρυσι και όλη ξέρουμε ότι έχουν ξεχωριστή ομάδα. Αλλά ένας από τους τρόπους για να τους "επιτεθούμε" είναι να έχουμε σκληρή άμυνα. Το είδαμε αυτό στη σειρά με τους Ρόκετς».

 

NBA Τελευταία Νέα