Η μέρα που ο ΛεΜπρόν είπε: «I'm coming home»! (pic & vids)

Η μέρα που ο ΛεΜπρόν είπε: «I'm coming home»! (pic & vids)

bet365

Στις 11 Ιουλίου 2014, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ανακοίνωσε την επιστροφή του στους Καβαλίερς. Τέσσερα χρόνια μετά, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά...

«Αναζήτησα άλλες ομάδες, αλλά δεν θα άφηνα το Μαϊάμι για κανέναν, εκτός από το Κλίβελαντ. Όσο περνούσε ο χρόνος τόσο έμοιαζε όλο και πιο σωστό. Είναι αυτό που με κάνει χαρούμενο», είχε αναφέρει στο γράμμα του το 2014 ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, όταν και προανήγγειλε την επιστροφή του στους Καβαλίερς.

Τέσσερα χρόνια μακριά από το Κλίβελαντ ήταν αρκετά για τον «Βασιλιά», για να επιθυμήσει το «σπίτι» του και να γυρίσει σε αυτό. Έτσι, έκανε opt-out στο συμβόλαιο που είχε με τους Χιτ και αποκάλυψε με επιστολή στο «Sports Illustrated» πως θα φορέσει την φανέλα των «ιπποτών».

Την αμέσως επόμενη ημέρα υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους Καβαλίερς, οι οποίοι είχαν ρεκόρ 97-215 (νίκες-ήττες) στο διάστημα που έλειπε.

«Δεν υπόσχομαι πρωτάθλημα. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να το πάρουμε», είχε προσθέσει, αλλά κατάφερε να φτάσει στην κορυφή του ΝΒΑ το 2016, μετά την επικράτηση επί των Ουόριορς.

«Πάντα πίστευα ότι θα επέστρεφα στο Κλίβελαντ και θα ολοκλήρωνα την καριέρα μου εκεί. Απλά, δεν ήξερα το πότε... Είμαι έτοιμος να αρπάξω την πρόκληση. Έρχομαι σπίτι...», υποστήριξε μέσα από την καρδιά του.

Αλλά η ζωή είχε άλλα σχέδια...

Όσο κι αν έμοιαζε σίγουρος τότε πως θα έκλεινε την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του, ο ΛεΜπρόν πλέον μετακομίζει στο Λος Άντζελες και τους Λέικερς.

Και οι Άγγλοι είναι αυτοί που λένε «It's coming home»...

 

NBA Τελευταία Νέα