Ο ΛαΒίν απαντάει στους επικριτές του: «Ξέρω την αξία μου»!

Ο ΛαΒίν απαντάει στους επικριτές του: «Ξέρω την αξία μου»!

Gazzetta team
Ο ΛαΒίν απαντάει στους επικριτές του: «Ξέρω την αξία μου»!

bet365

Ο Ζακ ΛαΒίν δέχθηκε μια δελεαστική πρόταση από τους Κινγκς, οι Μπουλς τη μάτσαραν και ο κόσμος αντέδρασε.

Tennis Leaderboard με εντυπωσιακά έπαθλα*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο 23χρονος γκαρντ δέχθηκε συμβόλαιο $80 εκατομμυρίων από το Σακραμέντο, η ομάδα του Σικάγο έκανε χρήση του «first refusal» και μάτσαρε την προσφορά.

Οι επικριτές εμφανίστηκαν και ο ΛαΒίν, μέσω του «ESPN», τους απάντησε: «Είμαι ο αυστηρότερος κριτής μου. Δεν υπάρχει κάτι που θα μου πείτε και με το οποίο δεν έχω γίνει σκληρός με τον εαυτό μου. Κάνω κριτική στο παιχνίδι μου κάθε χρόνο. Έχω συνηθίσει να με αμφισβητούν, αλλά έχω συνηθίσει επίσης να "ξυπνάω" τον κόσμο. Είμαι χαρούμενος με αυτό το συμβόλαιο και που έχω λίγο παραπάνω κίνητρο να αποδείξω σε ανθρώπους που δεν με πιστεύουν πως έκαναν λάθος».

«Στο τέλος της ημέρας, πιστεύω στον εαυτό μου και στη δουλειά μου και θα δείξω στο Σικάγο πως είναι καλή επιλογή και θα μείνω εδώ. Θα γίνω δικός σας και θα κάνω τα πάντα να βοηθήσω την ομάδα.

Ξέρω την αξία μου. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά γι' αυτό. Ο κόσμος έχει γνώμη για όλα, προσπαθεί να σε κριτικάρει, αλλά πέρυσι επέστρεψα. Έπαιξε 24 παιχνίδια. Βρίσκω τον ρυθμό μου. Είμαι χαρούμενος που βρήκαμε μια λύση με τους Μπουλς και που αμφότεροι είμαστε ευτυχισμένοι».

Όσο για το ότι έπρεπε να δεχθεί προσφορά από τους Κινγκς, για να δείξουν το ενδιαφέρον τους οι Μπουλς, αποκρίθηκε: «Απογοητεύτηκα που έπρεπε να δεχθώ πρόταση από άλλη ομάδα. Οι Κινγκς έδειξαν πραγματικά πως με θέλουν κι έκαναν αίσθηση. Μάλλον το Σακραμέντο με θέλει περισσότερο από το Σικάγο».

Στη συνέχεια, βέβαια, το πήρε πίσω, όταν έγινε επίσημη η ανανέωση με τους Μπουλς. «Πολλά ξέφυγαν. Αυτό που ήθελα να πω είναι πως ήθελα μια συμφωνία με τους Μπουλς. Δεν ήθελα να φτάσω ποτέ στο σημείο να έχω μια πρόταση από άλλη ομάδα. Θα αφήσω πίσω ότι έγινε. Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω να παίζω στην ομάδα που θέλω».

 

NBA Τελευταία Νέα