Το «NBA Basketball School» άνοιξε τις πύλες του! (gTV)

Το «NBA Basketball School» άνοιξε τις πύλες του! (gTV)

bet365

Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τους άξονες στους οποίους είναι δομημένο το πρώτο NBA Basketball School στην Ελλάδα, που είναι σε εξέλιξη στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του αμερικανικού κολεγίου Deree και φιλοδοξεί να συνδυάσει την αγάπη των νεαρών φίλων του μπάσκετ για το παιχνίδι με μία διαφορετική εκδοχή εκμάθησης των βασικών του αθλήματος.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Το 1ο NBA Basketball School είναι ήδη γεγονός στην Ελλάδα και από τις 2 μέχρι και τις 13 Ιουλίου, οι νεαροί λάτρεις του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν το αγαπημένο τους παιχνίδι με τις εξειδικευμένες προπονητικές μεθόδους του προγράμματος, που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εκμάθηση των βασικών του αθλήματος (πάσα, ντρίμπλα και σουτ).

Κι όλα αυτά στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Deree, the American College of Greece, που τα τελευταία χρόνια κάνει τεράστιο άνοιγμα στον αθλητισμό, απασχολώντας περισσότερα από 1500 παιδιά στις ακαδημίες όλων των αθλημάτων.

Στην κάμερα του gTV μιλούν ο παλαίμαχος διεθνής σέντερ και νυν πρεσβευτής του ΝΒΑ στην Ευρώπη, Ευθύμης Ρεντζιάς, που έχει την ευθύνη του camp, o αντιπρόεδρος του ΝΒΑ, Νιλ Μέϊγιερ και ο διευθυντής των αθλητικών δραστηριοτήτων του Deree και παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, Θοδωρής Πρισκομάτης.

To παρών στο 1o NBA Basketball School στην Ελλάδα για να μιλήσει στα παιδιά, έδωσε ήδη ο Φώτης Κατσικάρης, που συμφώνησε με την Γιούτα Τζαζ και έγινε ο πρώτος Έλληνας προπονητής που εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο ενός οργανισμού του ΝΒΑ, ενώ τις επόμενες ημέρες το camp θα επισκεφτούν ο Ντράγκαν Τάρλατς, ο Γιάννης Μπουρούσης αλλά και άλλα μεγάλα ονόματα του αθλήματος. Απολαύστε το video που ακολουθεί:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα