Κοκόσκοφ: «Οι Μάβερικς ξέρουν τι να κάνουν με τον Ντόντσιτς»

Κοκόσκοφ: «Οι Μάβερικς ξέρουν τι να κάνουν με τον Ντόντσιτς»

bet365

Ο Ίγκορ Κοκόσκοφ αποκάλυψε πως είχε συνάντηση με τους Μάβερικς καιρό πριν το draft και ήταν... επιθετικοί, όσον αφορά την απόκτηση του Λούκα Ντόντσιτς.

Daily Predictor* με έπαθλο* €125.000 μετρητά* σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν αναμφίβολα από τα πρόσωπα της βραδιάς στο draft του ΝΒΑ και τελικά οι Μάβερικς ήταν οι... τυχεροί που τον πήραν.

Ο Ίγκορ Κοκόσκοφ, προπονητής των Σανς αλλά και του 19χρονου παίκτη στην εθνική Σλοβενίας, έδωσε συνέντευξη στο «Sportklub», αποκαλύπτοντας πως είχε συνάντηση με την ομάδα του Ντάλας, η οποία ήταν αποφασισμένη να αποκτήσει τον νεαρό γκαρντ.

«Ο Ντόντσιτς είναι ένας σπουδαίος και ταλαντούχος νέος, ελπίζω να έχει μια καλή καριέρα στο ΝΒΑ. Οι Μάβερικς πίεζαν τον Λούκα να πάει στο Ντάλας. Συναντήθηκα με τον Ντόναλντ Νέλσον και ανθρώπους από την διοίκηση των Μάβερικς πριν από ενάμιση μήνα και ήταν ήδη... επιθετικοί κι έψαχναν την ευκαιρία να τον αποκτήσουν. Υποθέτω πως έχουν ξεκάθαρο όραμα και ξέρουν τι θα κάνουν μαζί του», είπε αρχικά.

Έπειτα πρόσθεσε: «Ο Νοβίτσκι βρίσκεται στην... έξοδο, αλλά ο Λούκα θα παίξει ένα χρόνο δίπλα του. Οι Μάβερικς είναι πολύ ενθουσιασμένοι με τον Λούκα και νομίζω πως το τάιμινγκ είναι σωστό. Θα επωφεληθεί από το στυλ παιχνιδιού και την εμπειρία του Ρικ Καρλάιλ, που βασίζεται στο επιθετικο ταλέντο. Ξέρει πως να τον χρησιμοποιήσει».

 

NBA Τελευταία Νέα