Κούζμα: «Τα Μέσα δεν καταλαβαίνουν τα αστεία μας με τον Λόνζο» (vid)

Κούζμα: «Τα Μέσα δεν καταλαβαίνουν τα αστεία μας με τον Λόνζο» (vid)

Αντωνία Σπανού
Κούζμα: «Τα Μέσα δεν καταλαβαίνουν τα αστεία μας με τον Λόνζο» (vid)

bet365

O Κάιλ Κούζμα τοποθετήθηκε πάνω στο θέμα που δημιουργήθηκε με τον Λόνζο Μπολ και το τραγούδι που δημοσίευσε και είπε ότι όλα είναι καλά και ότι απλά έκαναν πλάκα.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Ο Κάιλ Κούζμα εμφανίστηκε στα βραβεία του ΝΒΑ και ρωτήθηκε για διαφορά θέματα που αφορούν τους Λέικερς, αλλά και το θέμα που δημιουργήθηκε με την πλάκα που έκανε με τον Λόνζο Μπολ.

Ο Μπολ στο πλαίσιο μιας πλάκας που έκαναν μεταξύ τους οι δύο παίκτες, για κάποιους ξεπέρασε τα όρια όταν δημιούργησε ένα τραγούδι που μέσα είχε έναν στίχο για το ότι ο Κούζμα δεν ξέρει τον βιολογικό του πατέρα.

«Είμαστε καλά. Αστειευόμαστε. Συμβαίνει, είναι κάτι που κάνουμε. Νομίζω ότι τα Μέσα δεν καταλαβαίνουν την κουλτούρα μας. Μεταξύ μας είμαστε καλά».

Μπορεί οι δυο τους να λένε ότι δεν έχουν πρόβλημα, αλλά οι Λέικερς μίλησαν και στους δύο λέγοντας τους να χαλαρώσουν με όλο αυτό, αφού ξεκίνησε να παίρνει έκταση. Θέση πήρε και η μητέρα του Κούζμα που μέσω twitter είπε να σταματήσει όλο αυτό.

Και άλλοι παίκτες όπως ο Ράσελ ή ο Γιανγκ πήραν θέση και τόνισαν ότι καλό θα ήταν να αφήσουν τους δύο φίλους να κάνουν την πλάκα τους, αλλά όπως είναι λογικό η γνώμη όλων μπαίνει σε δεύτερη... μοίρα όταν ένας οργανισμός όπως οι Λέικερς παίρνει θέση.

 

NBA Τελευταία Νέα