Ο ΛεΜπρόν δεν θα ακούσει τις παρουσιάσεις των ομάδων που τον διεκδικούν

Ο ΛεΜπρόν δεν θα ακούσει τις παρουσιάσεις των ομάδων που τον διεκδικούν

Gazzetta team
Ο ΛεΜπρόν δεν θα ακούσει τις παρουσιάσεις των ομάδων που τον διεκδικούν

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει player option για 35.6 εκατομμύρια δολάρια με τους Καβαλίερς και σύμφωνα με το ESPN, δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία να ακούσει τις παρουσιάσεις των ομάδων που τον διεκδικούν αφού τα θεωρεί ανούσια έπειτα από 15 χρόνια στο ΝΒΑ.

Η free agency αναμένεται πιο «καυτή» από ποτέ με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς διαθέσιμο να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα διεκδικώντας το maximum συμβόλαιο. Ο King έχει player option με τους Καβαλίερς που μπορεί να ενεργοποιήσει ως την Παρασκευή, οι ομάδες που βρίσκονται πιο κοντά στον «Βασιλιά» σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στις ΗΠΑ είναι οι Λέικερς, οι Ρόκετς και οι Σίξερς ενώ το ESPN παρουσίασε πρόσφατα τη δουλειά 30 καλλιτεχνών από τις πόλεις που έχουν ομάδα στο ΝΒΑ οι οποίοι δημιούργησαν ισάριθμα billboards που καλούν τον ΛεΜπρόν να φορέσει τη φανέλα τους!

Την ίδια στιγμή ο ΛεΜπρόν δεν έχει καμία πρόθεση να ακούσει από την... αρχή τα projects των ομάδων που θα διεκδικήσουν την υπογραφή του. Πρόκειται για τη διαδικασία που έχει καθιερωθεί στην free agency, με τους ιδιοκτήτες των ομάδων να αναλύουν και να παρουσιάζουν στους υποψήφιους στόχους τα πλάνα τους για το μέλλον. Ο Τζέιμς έχει επίγνωση της κατάστασης έπειτα από 15 χρόνια στη λίγκα και δεν πρόκειται να μπει σε αυτή τη διαδικασία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα