«Ο Τεόντοσιτς ενεργοποιεί την οψιόν του στους Κλίπερς», αλλά... (pic)

«Ο Τεόντοσιτς ενεργοποιεί την οψιόν του στους Κλίπερς», αλλά... (pic)

Gazzetta team
«Ο Τεόντοσιτς ενεργοποιεί την οψιόν του στους Κλίπερς», αλλά... (pic)

bet365

Ο Μίλος Τεόντοσιτς αναμένεται να ενεργοποιήσει την οψιόν του στο συμβόλαιό του με τους Κλίπερς και να παραμείνει στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με το Yahoo Sports και τον Σαμς Τσαράνια, ο Σέρβος γκαρντ θα κάνει opt-in στους Κλίπερς και δη στο συμβόλαιό του, το οποίο θα του αποφέρει άλλα 6,3 εκατομμύρια δολάρια.

Παρόλα αυτά τίποτε δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο όσον αφορά το μέλλον του, αφού -και σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι Κλίπερς να τον αποζημιώσουν με 2,1 εκατομμύρια δολάρια και να τον αφήσουν ελεύθερο!

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Κάτι που σημαίνει ότι θα ανοίξει και ο δρόμος για την επιστροφή του Σέρβου γκαρντ στην Ευρώπη, εκτός και αν βρει το επιθυμητό -για εκείνον- συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Όπου «επιθυμητό συμβόλαιο» ένα ποσό της τάξεως των 7-8 εκατομμυρίων δολαρίων τον χρόνο. Το σίγουρο είναι ότι σε περίπτωση που κάνει opt-in, οι Κλίπερς μπορεί να τον χρησιμοποιήσουν σε trade και αυτό διότι έχουν ήδη γεμάτη backcourt (Ουίλιαμς, Ρίβερς, Μπέβερλι, Τεόντοσιτς) μετά και το φετινό draft με την επιλογή του Τζερόμ Ρόμπινσον.

 

NBA Τελευταία Νέα