«Εξώφυλλο στο ΝΒΑ 2Κ19 ο Αντετοκούνμπο»! (pic & vid)

«Εξώφυλλο στο ΝΒΑ 2Κ19 ο Αντετοκούνμπο»! (pic & vid)

«Εξώφυλλο στο ΝΒΑ 2Κ19 ο Αντετοκούνμπο»! (pic & vid)

bet365

Το Forbes αποκάλυψε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα φιγουράρει στο εξώφυλλο της Standard Edition του ΝΒΑ 2Κ19.

Οι μετοχές του Αντετοκούνμπο στην κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο μετρούν συνεχή limit ups και η επιλογή του στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν επιβεβαιώνει, απλώς, ότι ο Greek Freak ανήκει στην ελίτ του ΝΒΑ. Σύμφωνα, μάλιστα, με το Forbes, ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς θα κοσμεί το εξώφυλλο της Standard Edition του ΝΒΑ 2Κ19 εξηγώντας ότι διέρρευσε το όνομα του παίκτη στο δημοφιλές video game που θα κυκλοφορήσει το επόμενο φθινόπωρο.

Το βράδυ του Σαββάτου (23/6) διέρρευσε στα social media η παρακάτω φωτογραφία όπου παρατηρείται η ελληνική σημαία, τα ονόματα της οικογένειάς του, ο αριθμός «34», τα Σεπόλια, η Αθήνα και η Ελλάδα ενώ αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση μέσα στις επόμενες ημέρες. Θυμίζουμε πως στο εξώφυλλο της Special Edition για την 20ή επέτειο του ΝΒΑ2Κ θα βρίσκεται ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα