Ρόντμαν: «Ο Τζόρνταν απέρριψε την πρόταση του Κιμ Γιονγκ Ουν»

Ρόντμαν: «Ο Τζόρνταν απέρριψε την πρόταση του Κιμ Γιονγκ Ουν»

Ρόντμαν: «Ο Τζόρνταν απέρριψε την πρόταση του Κιμ Γιονγκ Ουν»

bet365

Ο Ντένις Ρόντμαν αποκάλυψε ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν απεύθυνε πρόσκληση στον Μάικλ Τζόρνταν ώστε να επισκεφτεί τη Βόρεια Κορέα ωστόσο ο «Air» την απέρριψε.

Έχοντας δοκιμάσει σχεδόν τα... πάντα όσον αφορά το μαλλί και τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του, ο Ντένις Ρόντμαν έγινε ο πρώτος Αμερικανός που συνάντησε επίσημα τον Κιμ Γιονγκ Ουν τον Φεβρουάριο του 2013, όταν ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας θεωρούνταν ως η απόλυτη απειλή για την ανθρωπότητα!

Όπως δήλωνε τότε στα Μέσα, ο Ρόντμαν απέκτησε έναν φίλο. Έναν φίλο, που δεν είναι τίποτα από όσα διεμήνυαν τότε τα παραδοσιακά μέσα. Μάλιστα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο TMZ Live, το «Σκουλήκι» του ΝΒΑ αποκάλυψε ότι ο Κιμ προσκάλεσε αρχικώς τον... Μάικλ Τζόρνταν!

«Αγαπούσε τους Σικάγο Μπουλς και ζήτησε αρχικά να συναντήσει τον Τζόρνταν όμως ο Μάικλ είπε "όχι". Στη συνέχεια προσκάλεσε εμένα και του είπα "ναι". Έτσι ξεκίνησαν όλα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα