GM Χόρνετς: «Να τελειώσει εδώ την καριέρα του ο Κέμπα»!

GM Χόρνετς: «Να τελειώσει εδώ την καριέρα του ο Κέμπα»!

GM Χόρνετς: «Να τελειώσει εδώ την καριέρα του ο Κέμπα»!

bet365

Το όνομα του Κέμπα Ουόκερ «μπλέκεται» σε σενάρια για trades, αλλά οι άνθρωποι των Χόρνετς ούτε που θέλουν να σκέφτονται την αποχώρησή του.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Μιτς Κιούπτσακ, ο 28χρονος γκαρντ πρέπει να τελειώσει την καριέρα του εκεί που την άρχισε: στη Σάρλοτ.

Ο Κιούπτσακ τόνισε επίσης πως ο Ουόκερ είναι μια σεβαστή προσωπικότητα στην πόλη και πως ο Μάικλ Τζόρνταν τον έχει ως «το επίκεντρο του franchise».

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Το όνομα του Ουόκερ «μπλέκεται» σε διάφορα σενάρια για trades, την στιγμή που μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους Χόρνετς. Η φημολογία φυγής του γίνεται ακόμα πιο έντονη, καθώς η ομάδα της Σάρλοτ δεν μπορεί να του κάνει επέκταση, πριν εκείνος γίνει free agent τον Ιούλιο του 2019 (λόγω salary cup).

«Δεν νομίζω πως κάποιος έχει σκοπό να τον χάσει στην free agency. Είναι ένας παίκτης που ελπίζουμε να είναι μαζί μας, όχι μόνο για πολλά χρόνια, αλλά μέχρι το τέλος της καριέρας του», ήταν τα λόγια του Κιούπτσακ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα