«Σοκ» στους Νάγκετς: Ενδέχεται να χάσει τη σεζόν ο Πόρτερ Τζούνιορ

Gazzetta team
«Σοκ» στους Νάγκετς: Ενδέχεται να χάσει τη σεζόν ο Πόρτερ Τζούνιορ

bet365

Το πρόβλημα στη μέση που ταλαιπωρεί ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ΝΒΑ, τον Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ, θέτει σε κίνδυνο τη συμμετοχή του στο ΝΒΑ από τη νέα σεζόν.

Οι Νάγκετς επέλεξαν τον νεαρό φόργουορντ στο Νο. 14 του φετινού draft, ωστόσο ενδέχεται να στερηθούν τις υπηρεσίες του για όλη τη σεζόν.

Ο Πόρτερ Τζούνιορ έκανε επέμβαση πριν από λίγους μήνες στη μέση και αγωνίστηκε μόλις σε τρία παιχνίδια στο κολεγιακό πρωτάθλημα.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Οι σπασμοί που ένιωσε πριν από λίγες ημέρες και τον άφησαν εκτός προπονήσεων από τις ομάδες που τον τσέκαραν, έφεραν την αγωνία στην ομάδα του Ντένβερ.

Οι Νάγκετς σκέφτονται να πράξουν όπως και οι Σίξερς με τους Εμπίντ-Σίμονς, και να τον αφήσουν εκτός για όλη τη χρονιά, προκειμένου να αναρρώσει πλήρως.

«Μάλλον δεν θα βρίσκεται στα Summer League, ίσως ούτε καν στην κανονική περίοδο! Είναι ένα θαυμάσιο ταλέντο και μας έκανε έκπληξη που ήταν διαθέσιμος στο Νο14. Γνωρίζαμε το ρίσκο που σχετίζεται με τον τραυματισμό του στη μέση, αλλά είναι σκληρός εργάτης, ένας εξαιρετικός νέος και πιστεύουμε πως θα γιατρευτεί ομαλά», ήταν τα λόγια του προέδρου του συλλόγου, Τζος Κρόνκε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα