Γράφουν ιστορία τα αδέρφια Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ!

Gazzetta team
Γράφουν ιστορία τα αδέρφια Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ!

bet365

Με την επιλογή του Κώστα Αντετοκούνμπο στο φετινό draft του ΝΒΑ, τα αδέρφια Αντετοκούνμπο έγραψαν τη δική τους ιστορία στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη μπαίνοντας σε μια πολύ... κλειστή ομάδα!

Εντάξει. Το να επιλεγούν στο draft δύο αδέρφια δεν είναι και τόσο σπάνιο γεγονός αφού έχει παρατηρηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν. Όμως το να ακούσουν το όνομά τους τρία διαφορετικά αδέρφια στην διαδικασία της επιλογής παικτών, σίγουρα δεν είναι και ό,τι πιο... σύνηθες!

Μετά τον Γιάννη το 2013, τον Θανάση έναν χρόνο αργότερα και φέτος τον Κώστα, τα αδέρφια Αντετοκούνμπο κατάφεραν να γράψουν την δική τους ιστορία στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη. Συγκεκριμένα έγινε η... 6η οικογένεια που θα μετρήσει τουλάχιστον τρία αδέρφια στο ΝΒΑ! Αν μάλιστα συνεχίσει ο Άλεξ με τον ίδιο... τρόπο τότε θα γίνει μόλις η δεύτερη οικογένεια που θα έχει δει να αγωνίζονται τέσσερα αδέρφια στη λίγκα.

Οι μοναδικοί που το έχουν καταφέρει είναι οι Τζόουνς! Ο Κάλντγουελ Τζόουνς (Φιλαντέλφια, Χιούστον, Σικάγο, Πόρτλαντ, Σαν Αντόνιο), ο Τσαρλς Τζόουνς (Φιλαντέλφια, Σικάγο, Ουάσινγκτον, Ντιτρόιτ, Χιούστον), ο Ουίλ Τζόουνς (Ιντιάνα, Μπάφαλο) και Μέιτζορ Τζόουνς (Χιούστον Ντιτρόιτ). Και οι τέσσερις παίκτες είχαν αγωνιστεί σε διαφορετικές (ή και ίδιες) εποχές στο ΝΒΑ.

Από εκεί και πέρα οι οικογένειες με τρία αδέρφια στο ΝΒΑ ήταν οι Μπάρι (Τζον, Μπρεντ και Ντρου), οι Ράσελ (Φρανκ, Κάμπι, Ουόκερ), οι Πλάμλι (Μάιλς, Μέισον, Μάρσαλ) και οι Ζέλερ (Κόντι, Τάιλερ, Λουκ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα