Ο μεγάλος στόχος του Γιάννη, το... κάλεσμα στον ΛεΜπρόν και η ομάδα που υποστηρίζει!

Ο μεγάλος στόχος του Γιάννη, το... κάλεσμα στον ΛεΜπρόν και η ομάδα που υποστηρίζει!

Γιώργος Κούβαρης
Ο μεγάλος στόχος του Γιάννη, το... κάλεσμα στον ΛεΜπρόν και η ομάδα που υποστηρίζει!

bet365

Η «Walla» δημοσίευσε το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον ίδιο να μιλάει για τον στόχο του στο ΝΒΑ, τη πιθανότητα να αποχωρήσει από τους Μπακς, τα πρότυπά, το ποια... ομάδα υποστηρίζει στην Ελλάδα, ενώ αποκάλυψε πως θα έρθει στην χώρα μας ο Μάικ Μπουντενχόλζερ για να τον μάθει καλύτερα.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ του ΝΒΑ μίλησε για τον μεγάλο του στόχο, ο οποίος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Επιπλέον στάθηκε στον Τζέισον Κιντ ο οποίος του συμπαραστάθηκε όταν έχασε τον πατέρα του, τον νέο τεχνικό των Μπακς Μάικ Μπουντενχόλζερ, το... ενδεχόμενο να επιλέξει ο ΛεΜπρόν τους Μπακς, το λάθος του Τζέι Αρ Σμιθ στον πρώτο τελικό, ενώ απάντησε και στο ερώτημα αν είναι... φίλαθλος του Ολυμπιακού.

Για τα πρώτα του χρόνια: «Έλεγα στον προπονητή μου, τον Τάκη Ζήβα ότι ήταν τρελός που μου έλεγε να πάω στο ΝΒΑ. Όμως σιγά-σιγά- άρχισα να το σκέφτομαι και να το βάζω στο μυαλό μου. Δούλευα σκληρά κάθε μέρα, έκανε ό,τι μου είχε πει και το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Και τώρα με σταματούν και φωνάζουν το όνομά μου στην Αμερική. Σαν τον Τζάστιν Μπίμπερ!»

Για την εξέλιξή του: «Πάντα ήθελα να γίνω μπασκετμπολίστας. Όχι μόνο για να βγάλω χρήματα ή να γίνω διάσημος, αλλά επειδή ήταν αυτό που ήθελα να κάνω. Ήθελα να βρω έναν τρόπο να βοηθήσω την οικογένειά μου, αλλά όχι ότι θα έφταναν στο σημείο να είμαι ένας από τους καλύτερους πέντε-έξι παίκτες του ΝΒΑ. Αρχικά έλεγα ότι θα ήταν όμορφο να πήγαινα και να έπαιζα κάποια χρόνια. Όμως με τον καιρό συνειδητοποίησα ότι μπορώ να γίνω ακόμα καλύτερος.»

Για το πρωτάθλημα των Ουόριορς: «Ζήλεψα πολύ τον Στεφ, τον Ντουράντ και όλα τα παιδιά του Γκόλντεν Στέιτ που κατέκτησαν το πρωτάθλημα. Δεν πρόκειται να σταματήσω. Θέλω να τα καταφέρω και να κερδίσω και εγώ ένα πρωτάθλημα. Να φέρω ένα πρωτάθλημα στο Μιλγουόκι, να το κρατάω στα χέρια μου και να νιώθω ότι τα κατάφερα.»

Για το λάθος του Τζέι Αρ Σμιθ στο Game 1 των τελικών: «Με μια πρώτη ματιά, σκέφτεσαι: 'Μα τι κάνει τώρα;' Όμως όταν το σκέφτεσαι με καθαρό μυαλό, σίγουρα λυπάσαι για εκείνον και για ότι έγινε. Ο Κομπι Μπράιαντ είπε την επόμενη μέρα: 'Είναι μια ήττα. Προχώρα. Κοίτα μπροστά'. Και αυτό διότι γνώριζε ότι ο Σμιθ θα το έχει συνέχεια στο μυαλό του. Αν συνέβαινε αυτό σε μένα θα είχα θυμώσει τόσο πολύ με τον εαυτό μου που θα έκανα τα πάντα για να το ξεπληρώσω στην ομάδα μου στα επόμενα ματς».

Για το ενδεχόμενο να πάει ο ΛεΜπρόν στο Μιλγουόκι: «Να έρθει ο ΛεΜπρόν στο Μιλγουόκι; Γιατί όχι; Έχει φτάσει σε οκτώ σερί τελικούς μέχρι στιγμής. Αν έρθει σε εμάς θα τους κάνει εννέα συνεχόμενους!»

Για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το Μιλγουόκι: «Ελπίζω ακράδαντα ότι θα μεγαλώσουμε και θα ωριμάσουμε ως ομάδα και θα φτάσουμε στο σημείο να διεκδικούμε τον τίτλο. Αν γίνει αυτό δεν υπάρχει κανένας λόγος να φύγω από την ομάδα»

Για τον Τζέισον Κιντ: «Ήταν πολύ δύσκολο όταν απολύθηκε. Ο Τζέισον είναι εξαιρετικός προπονητής και φοβερός άνθρωπος. Όταν πέθανε ο πατέρας μου, αμέσως άφησε την προπόνηση και ήρθε σε μένα. Όμως ξέρετε πώς είναι τα πράγματα στο ΝΒΑ. Η ομάδα αποφάσισε ότι δεν ήταν ο κατάλληλος αλλά είμαι σίγουρος ότι θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες στο πρωτάθλημα. Δεν έχω καμία αμφιβολία γι' αυτό».

Για τον Μάικ Μπουντενχόλζερ: «Είχαμε συναντηθεί λίγο πριν ανακοινωθεί. Φαίνεται εξαιρετικό άτομο. Συνέχεια μου στέλνει μηνύματα ενώ θα έρθει στην Ελλάδα να με επισκεφθεί. Θέλει να γνωρίσει την οικογένειά μου και να με μάθει καλύτερα...»

Για τα πρότυπά του: «Πάντα θαύμαζα και θαυμάζω τη μητέρα μου. Στο μπάσκετ είμαι θαυμαστής των Κέβιν Ντουράντ και Μάτζικ Τζόνσον, ενώ ως έφηβος μου άρεσαν πολύ οι μονομαχίες του Δημήτρη Διαμαντίδη και του Θοδωρή Παπαλουκά.»

Για το αν είναι φίλος του Ολυμπιακού: «Δεν μπορώ να το πω αυτό! Ο αδερφός μου, ο Θανάσης, παίζει στον Παναθηναϊκό. Ξέρετε πώς είναι τα πράγματα με τους φιλάθλους στην Ελλάδα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι οπαδός του ανταγωνισμού στον αθλητισμό».

Για το αν έχει κερδίσει ο Θανάσης σε «μονό»: «Φυσικά. Όπως με έχει κερδίσει και ο Κώστας. Εκτός από τον Άλεξ που είναι 16 χρονών ακόμα...»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα