Κώστας Αντετοκούνμπο Vs ΛιΆντζελο Μπολ: Ποιος θα επιλεγεί στο draft;

Γιώργος Κούβαρης
Κώστας Αντετοκούνμπο Vs ΛιΆντζελο Μπολ: Ποιος θα επιλεγεί στο draft;

bet365

Το Bleacher Report ετοίμασε ένα αφιέρωμα με πρωταγωνιστές τους Κώστα Αντετοκούνμπο και ΛιΆντζελο Μπολ με αφορμή το draft και το γεγονός ότι τα αδέρφια τους αγωνίζονται με επιτυχία στο ΝΒΑ.

Αμφότεροι έχουν δηλώσει συμμετοχή για το αποψινό draft που θα διεξαχθεί στο Μπρούκλιν και σίγουρα θα περιμένουν με αγωνία να ακούσουν τα ονόματά τους στην διαδικασία της επιλογής.

Αφορμή για να ετοιμάσει το Bleacher Report το συγκεκριμένο θέμα αποτελεί το γεγονός ότι ο μεν Κώστας είναι αδερφός του σούπερ σταρ του ΝΒΑ Γιάννη Αντετοκουνμπο, ο δε ΛιΆντζελο μικρότερος αδερφός του Λόνζο Μπολ των Λέικερς.

Για τον Κώστα Αντετοκούνμπο εξηγεί το δημοσίευμα ότι οι περισσότεροι ειδικοί του draft τον έχουν τοποθετήσει στο τέλος του β' γύρου στην περίπτωση που -τελικά- επιλεχθεί από κάποια ομάδα του ΝΒΑ. Κάτι που -όπως αναφέρει το δημοσίευμα- είναι δύσκολο να συμβεί.

Γίνεται ειδική αναφορά στα απίστευτα σωματικά και αθλητικά προσόντα που είναι εφάμιλλα με αυτά του Γιάννη ενώ φιλοξενεί και τις δηλώσεις του Κώστα μετά το draft combine: «Μπορώ να παίξω από το τρία έως το πέντε. Είμαι ψηλός και αθλητικός. Θα έλεγα ότι έχω το στυλ του Κλιντ Καπέλα, με καλή άμυνα καλό timing στο μπλοκ και να παίξω άμυνα απέναντι σε πολλούς παίκτες που αγωνίζονται σε διαφορετικές θέσεις.

Επιπλέον στέκεται στην.... όχι και τόσο καλή σεζόν που είχε στο Dayton (5,2 πόντοι, 2,9 ριμπάουντ ανά 15,1 λεπτά συμμετοχής) ωστόσο εξηγεί ότι είχε να κάνει με την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας, αφού ο Άρτσι Μίλερ που ήθελε τον Κώστα στο Dayton, είχε αντικατασταθεί από τον Άντονι Γκραντ με τον οποίο δεν... τα πήγαινε καλά.

«Πολλοί πιστεύουν ότι είμαι λιγότερο ταλαντούχος απ' ότι πραγματικά είμαι. Νιώθω ότι έχω περισσότερο ταλέντο, αλλά δεν είχα την ευκαιρία να το αποδείξω. Όταν, όμως, μου δοθεί αυτή ευκαιρία, όλοι θα εκπλαγούν».

Όσο για τον ΛιΆντζελο Μπολ; Τα πράγματα θεωρούν οι ειδικοί είναι πολυ πιο δύσκολα. Κανείς δεν πιστεύει στις ικανότητές του και ότι θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη εάν και εφόσον ακούσει το όνομά του στην διαδικασία....

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα