Σε δημοπρασία το μασελάκι του Κάρι από το Game 4 των τελικών

Σε δημοπρασία το μασελάκι του Κάρι από το Game 4 των τελικών

Γιώργος Κούβαρης
Σε δημοπρασία το μασελάκι του Κάρι από το Game 4 των τελικών

bet365

Σε δημοπρασία βγαίνει το μασελάκι που φορούσε ο Στεφ Κάρι στον 4ο τελικό όπου οι Ουόριορς εξασφάλισαν τον τίτλο του πρωταθλητή και... όσοι πιστοί, προσέλθετε!

Για παιχνίδι επιπέδου και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας επιβιβαστείτε στη Sportingbet. SportingBet.gr Όχι τυχαία επιλογή. (21+)

Ένας φίλος (πιθανόν) των Καβαλίερς φώναξε στον Κάρι να του πετάξει το μασελάκι την ώρα που πήγαινε στα αποδυτήρια και ο σταρ των Ουόριορς δεν του χάλασε το χατίρι.

Ο ίδιος που προτίμησε να μείνει ανώνυμος και αυτό διότι έχει... τραβήγματα με τον νόμο, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μου πέταξε το μασελάκι με μεγάλη ακρίβεια. Το έβαλα αμέσως σε μια χαρτοπετσέτα και το έκρυψα στην τσέπη μου».

Μάλιστα υπάρχει και βίντεο που αποδεικνύει του λόγου το αληθές, ενώ ο ίδιος θεώρησε ότι θα ήταν καλύτερο να το είχε κάποιος συλλέκτης και γι' αυτόν τον λόγο αποφάσισε να το βάλει σε δημοπρασία.

Συγκεκριμένα η εν λόγω δημοπρασία θα διεξαχθεί από τις 26 Ιουλίου έως και τις 11 Αυγούστου μέσω της «SCP Auctions» στην Καλιφόρνια.

«Είναι σπάνιο συλλεκτικό κομμάτι. Θα ταίριαζε απόλυτα σε έναν οδοντίατρο που είναι φίλος των Ουόριορς» δήλωσε ο υπεύθυνος των δημοπρασιών, Ντέιβιντ Κόλερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα