«Σκέφτονται να αποδεσμεύσουν τον Τεόντοσιτς οι Κλίπερς»

«Σκέφτονται να αποδεσμεύσουν τον Τεόντοσιτς οι Κλίπερς»

«Σκέφτονται να αποδεσμεύσουν τον Τεόντοσιτς οι Κλίπερς»

bet365

Σύμφωνα με πολλά μέσα ενημέρωσης, ο Μίλος Τεόντοσιτς και οι Κλίπερς αναμένεται να μην συνεχίσουν την συνεργασία τους του χρόνου.

Ρωσία - Αίγυπτος και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο διαιτητής χρειαστεί να κάνει χρήση του VAR. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Σέρβος γκαρντ «γεύτηκε» φέτος την εμπειρία από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, αν και πέρασε καιρό τραυματίας.

Πλέον, έρχονται δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρουν πως ο πρώην παίκτης των ΤΣΣΚΑ και Ολυμπιακού, μεταξύ άλλων, ίσως δεν συνεχίσει την καριέρα του στους Κλίπερς.

Όπως υποστηρίζει το «Sportando», μεταξύ άλλων, η ομάδα του Λος Άντζελες δεν σκοπεύει να κρατήσει τον Τεόντοσιτς στο ρόστερ της. Ο 31χρονος παίκτης έχει οψιόν στο συμβόλαιό του (6.3 εκ. δολάρια) για την επόμενη σεζόν, την οποία μπορεί να ενεργοποιήσει μέχρι τις 24 Ιουνίου, αλλά το συμβόλαιό του δεν θα γίνει fully guaranteed μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Αν οι Κλίπερς αποφασίσουν να τον αποδεσμεύσουν πριν από τις 15/07, θα πρέπει να τον αποζημιώσουν με 2.1 εκατομμύρια δολάρια.

Κύριος λόγος των σκέψεων των Κλίπερς φαίνεται πως είναι η κατάσταση της υγείας του Σέρβου, ο οποίος έχασε 37 παιχνίδια φέτος, λόγω του τραυματισμού του στο πόδι.

Ο «Τέο» είχε φέτος 9.5 πόντους, 4.6 ασίστ και 2.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην ρούκι σεζόν του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα