Ο ΛεΜπρόν ψάχνει στο Χιούστον σχολείο για τα παιδιά του!

Ο ΛεΜπρόν ψάχνει στο Χιούστον σχολείο για τα παιδιά του!

Νίκος Καρφής
Ο ΛεΜπρόν ψάχνει στο Χιούστον σχολείο για τα παιδιά του!

bet365

Την αποκάλυψη πως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αναζητά σχολείο για τα παιδιά του στο Χιούστον έκανε ραδιοφωνικός παραγωγός που ζει στην πόλη που παίζει ο Χάρντεν.

Πριν από λίγες μέρες είχε βγει το δημοσίευμα που ανέφερε πως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ψάχνει σχολείο για τα παιδιά του στο Λος Άντζελες.

Πλέον όμως αναζητά σχολείο και στο Χιούστον σύμφωνα με γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό της πόλης

Ο Βασιλιάς επισκέφθηκε το Kinkaid και το St. John’s schoo για να δει από κοντά ένα μελλοντικό χώρο που μπορούν να βρίσκονται τα παιδιά του.

Πάντως πριν λίγο καιρό, δημοσίευμα έλεγε πως το Χιούστον σαν πόλη δεν αρέσει στον ΛεΜπρόν. Έχει... ψωμί η υπόθεση.

<div id="mvp-content-body-top" class="left" relative"="" style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; vertical-align: baseline; float: left; width: 700px;">

Σε μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη αναφορικά με το μέλλον του ΛεΜπρόν Τζέιμς, προέβη την Παρασκευή ο Ρος Μπόλεν.

Ο γνωστός συγγραφέας και ραδιοφωνικός παραγωγός που έχει καταγωγή και διαμένει στο Χιούστον ανέφερε ότι ο «βασιλιάς» τις προηγούμενες ημέρες αναζήτησε σχολείο για τα παιδιά του στην πόλη του Τέξας ενόψει της επόμενης σεζόν.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Μπόλεν, ο ΛεΜπρόν επισκέφθηκε συγκεκριμένα το Kinkaid και το St. John’s school, ενώ τη συγκεκριμένη είδηση έσπευσε να επιβεβαιώσει λίγες ώρες αργότερα και ένας ακόμη δημοσιογράφος με έδρα το Χιούστον, ο Πολ Γκάλαντ.

 

NBA Τελευταία Νέα