ΜακΚόλουμ: «Με Παναθηναϊκό δυσκολευόταν να βρει χώρο ο Ντόντσιτς»

Gazzetta team
ΜακΚόλουμ: «Με Παναθηναϊκό δυσκολευόταν να βρει χώρο ο Ντόντσιτς»

bet365

Ο Έρικ ΜακΚόλουμ ρωτήθηκε για τον Λούκα Ντόντσιτς και έδωσε μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για τον Σλοβένο που αντιμετώπισε στην Euroleague στα Ρεάλ-Ολυμπιακός.

Ο Λούκα Ντόντσιτς ετοιμάζεται για το draft του NBA και το uproxx.com ζήτησε από κάποιος παίκτες που παίζουν στην Ευρώπη να μιλήσουν για τον Σλοβένο.

Μεταξύ αυτών και οι Έρικ ΜακΚόλουμ και Κάιλ Ουίλτζερ.

«Νομίζω πως θα έχει μία καλή rookie σεζόν. Μπορεί να τα κάνει σχεδόν όλα. Στο ΝΒΑ όμως δεν μπορεί να παίξει point guard γιατί δεν είναι τόσο αθλητικός. Η ικανότητά του στο pick n' roll, ο έλεγχος του ρυθμού, το IQ και το μέγεθός του θα είναι εξαιρετικά.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Είναι έτοιμος, αλλά δεν θα έλεγα όπως άλλοι πως είναι ο Ντιρκ, ο Πάου ή ο Μαρκ (Γκασόλ). Στην Ευρώπη δεν υπάρχουν πολλές ομάδες που μπορούν να ματσάρουν το μέγεθος του Ντόντσιτς. Έχω δει τι συμβαίνει όταν βρίσκεται απέναντι σε παίκτες που είναι αθλητικοί και κοντά στο ύψος του. Δυσκολεύεται πολύ. Δείτε τη σειρά των αγώνων με τον Παναθηναϊκό. Δυσκολευόταν να βρει χώρο, να οδηγήσει την ομάδα του στην επίθεση και να δημιουργήσει σουτ. Ο Παναθηναϊκός είναι η πιο αθλητική ομάδα της Euroleague, αλλά θα αντιμετωπίσει τέτοια αθλητικότητα και στο ΝΒΑ», ανέφερε ο ΜακΚόλουμ.

Όσο για τον Ουίλτζερ, ανέφερε «Είναι καλός ο Ντόντσιτς. Ξεχωριστός ο συνδυασμός του ύψους με την ταχύτητά του για τη θέση που παίζει. Πολλοί νέοι παίκτες παίζουν τόσο γρήγορα και στηρίζονται στην αθλητικότητά τους, αλλά αυτός είναι μοναδικός γιατί ο ρυθμός του παιχνιδιού χαμηλώνει για εκείνον. Εμείς προσπαθήσαμε να τον πιέσουμε και να τον αναγκάσουμε να παίξει γρήγορα.

Αν συνεχίσει να δουλεύει σκληρά, μπορώ να τον φανταστώ ως έναν παίκτη που θα βοηθά σε πολλού τομείς. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα προσαρμοστεί, γιατί το παιχνίδι στο ΝΒΑ είναι διαφορετικό».

Για τον Ντόντσιτς μίλησαν και οι Ένις του Ερυθρού Αστέρα, Τόμπσον της Φενέρ και Τζένκινς

 

NBA Τελευταία Νέα