Ντουράντ: «Δεν νομίζω ότι θα έλθει ο ΛεΜπρόν» (vid)

Ντουράντ: «Δεν νομίζω ότι θα έλθει ο ΛεΜπρόν» (vid)

bet365

Πώς θα σας φαινόταν η τριπλέτα των ΛεΜπρόν Τζέιμς, Κέβιν Ντουράντ και Στεφ Κάρι στην ίδια ομάδα; Ο KD, πάντως, απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο.

Bet royale* Ποιος θα επιβιώσει; Έπαθλο 10,000€! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς κουβάλησε τους Καβαλίερς ως τους Tελικούς του ΝΒΑ κάνοντας... πράματα και θάματα στα playoffs ενώ η κουβέντα για το μέλλον του «Βασιλιά» έχει «ανάψει» για τα καλά! Οι Σίξερς, οι Ρόκετς και οι Λέικερς έχουν μπει στο κάδρο για τον ΛεΜπρόν και ο δημοσιογράφος Στίβεν Σμιθ εξήγησε τις προηγούμενες ημέρες πως οι Ουόριορς θα μιλήσουν με το καλοκαίρι με τον κορυφαίο παίκτη του πλανήτη! Πως θα σας φαινόταν, λοιπόν, η προσθήκη του Τζέιμς στην (ήδη) superteam του Γκόλντεν Στέιτ; Ο KD, πάντως, απέκλεισε το συγκεκριμένο ενδεχόμενο. Ο MVP των τελικών φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Jimmy Kimmel Live!» και ο Τζίμι Κίμελ τον ρώτησε αν θα ενθουσιαστεί σε περίπτωση που ο ΛεΜπρόν μετακομίσει στο Όκλαντ, εξηγώντας πως «απλώς, δεν πιστεύω ότι θα συμβεί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα