Δεν το... κουνάει ο Λου από τους Καβαλίερς

Δεν το... κουνάει ο Λου από τους Καβαλίερς

Gazzetta team
Δεν το... κουνάει ο Λου από τους Καβαλίερς

bet365

Ο Τάιρον Λου ήρθε αντιμέτωπος με προβλήματα υγείας τη φετινή χρονιά, αλλά δεν δείχνει διατεθειμένος να εγκαταλείψει τους πάγκους και τους Καβαλίερς.

Η φετινή χρονιά ήταν ζόρικη για τον Τάιρον Λου, αλλά ο ίδιος δεν το βάζει κάτω.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του, μετά την... σκούπα των Ουόριορς, θα μπορούσε να τα παρατήσει, αλλά δεν το έκανε, κι ούτε πρόκειται να το κάνει!

«Είχα κάποια σοβαρά προβλήματα να αντιμετωπίσω στη διάρκεια της σεζόν, θα μπορούσα να τα είχα παρατήσει, αλλά δεν το έκανα. Ακόμα και αν δεν ένιωθα 100% έτοιμος, θα γυρνούσα για τα playoffs. Είναι η στιγμή μου. Δεν ήθελα να φέρω σε δύσκολη θέση τους προπονητές και τους παίκτες και έπρεπε να παλέψω. Αυτό κάνουν οι πρωταθλητές, έδωσα ό,τι είχα! Όταν επέστρεψα, δεν ήμουν απόλυτα έτοιμος. Έπρεπε, όμως, να το κάνω. Αυτός είμαι. Δεν θα τα παρατήσω ποτέ και δεν θα παραδοθώ. Πέρασα μια ιδιαίτερη χρονιά, με εξαίρεση την ήττα στους τελικούς. Κάναμε καλή δουλειά, είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου», ήταν τα λόγια του.

Ο Λου έχει ακόμα μπροστά του τρία χρόνια να εκτίσει, από το πενταετές συμβόλαιο που υπέγραψε με τους «ιππότες» το 2016.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα