«Δεν θέλει κανείς να... νευριάζει τον Κάρι»

«Δεν θέλει κανείς να... νευριάζει τον Κάρι»

«Δεν θέλει κανείς να... νευριάζει τον Κάρι»

bet365

Ο βοηθός του Στιβ Κερ στην τεχνική ηγεσία των Ουόριορς, Μπρους Φρέιζερ, μίλησε για τον καυγά Κάρι-Πέρκινς και εξήγησε ότι αποτέλεσε το μεγαλύτερο κίνητρο για εκείνον προκειμένου να... ξεσπάσει!

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «KNBR 680» του Σαν Φρανσίσκο, ο συνεργάτης του Στιβ Κερ, εξήγησε ότι είναι μεγάλο... λάθος για τις αντίπαλες ομάδες να εκνευρίζουν τον Κάρι!

«Έτσι είναι ο Στεφ. Μπορεί να μην είναι καλός σε κάποιο ματς, αλλά να ευστοχήσει σε κάποιο μεγάλο σουτ ή κάποιος να τον νευριάσει και στη συνέχεια να πάρει φωτιά. Για παράδειγμα στη σειρά με τους Ρόκετς, κάποιος σκόραρε περνώντας από πάνω του και του έκανε μια χειρονομία ότι είναι πολύ κοντός. Ε, στη συνέχεια δεν μπορούσε να τον σταματήσει κανείς» δήλωσε ο Μπρους Φρέιζερ και συνέχισε:

«Έτσι έγινε και στην περίπτωση με τον Πέρκινς. Τον εκνεύρισε και δεν έχασε σουτ στη συνέχεια. Οπότε καμία ομάδα δεν θέλει να νευριάζει τον Κάρι γιατί θα το πληρώσει. Πάντα θέλει κίνητρο και πάντα προσπαθεί να βρει. Είτε από αντιπάλους, είτε από τον ίδιο του τον εαυτό...»

 

NBA Τελευταία Νέα