ΛεΜπρόν για την γκάφα του Σμιθ: «Δεν ήθελα να γίνω... Ουέμπερ»! (vid)

ΛεΜπρόν για την γκάφα του Σμιθ: «Δεν ήθελα να γίνω... Ουέμπερ»! (vid)

ΛεΜπρόν για την γκάφα του Σμιθ: «Δεν ήθελα να γίνω... Ουέμπερ»! (vid)

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς κλήθηκε να σχολιάσει την επική γκάφα του Τζέι Αρ Σμιθ στο Game 1 της σειράς των τελικών και αναφέρθηκε στον Κρις Ουέμπερ και το... καταραμένο timeout που στέρησε από το Μίσιγκαν τον τίτλο στο NCAA.

Το video με την αντίδραση του ΛεΜπρόν Τζέιμς όταν του είπαν στον πάγκο των Καβς ότι υπήρχε ακόμα ένα timeout το οποίο δεν χρησιμοποιήθηκε μετά από το επιθετικό ριμπάουντ του Τζέι Αρ Σμιθ από την άστοχη βολή του Τζορτζ Χιλ έγινε αμέσως viral! Οι Καβαλίερς πέταξαν στα σκουπίδια μια μοναδική ευκαιρία να φύγουν νικητές από την έδρα των Ουόριορς, πλέον βρίσκονται πίσω με 2-0 νίκες ενώ ο King σχολίασε το... ατυχές συμβάν φέρνοντας ως παράδειγμα τον Κρις Ουέμπερ.

Στην τελευταία φάση του τελικού του Final 4 του NCAA (Νορθ Καρολάινα- Μίσιγκαν), στις 5 Απριλίου 1993 στη Νέα Ορλεάνη, ο Ουέμπερ πήρε την μπάλα παραμάσχαλα και κάλεσε timeout χωρίς να έχει δικαίωμα. Το Μίσιγκαν χρεώθηκε με τεχνική ποινή και έχασε μέσα από τα χέρια του τον τίτλο.

Τι είχε, λοιπόν, να πει επί του θέματος ο ΛεΜπρόν;«Για την ακρίβεια, σκέφτηκα να καλέσω timeout. Δεν ήξερα αν είχα αρκετό χρόνο γιατί ήμουν ακόμα σε... σοκ με ό,τι συνέβαινε εκείνη τη στιγμή! Πήγα στον πάγκο και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν "ΟΚ, θα καλούσα timeout". Δεν ήθελα όμως άλλο... σκηνικό C-Webb (Κρις Ουέμπερ). Aν συνέβαινε κάτι τέτοιο και δεν είχα δικαίωμα να το ζητήσω, θα σούταραν βολές και το παιχνίδι θα τελείωνε».

To... θρυλικό πλέον timeout του Κρις Ουέμπερ

 

NBA Τελευταία Νέα