Δεν είναι χαρούμενος ο Σίλβερ που το σκάνδαλο των Σίξερς «επισκιάζει» τους Τελικούς

Αντωνία Σπανού
Δεν είναι χαρούμενος ο Σίλβερ που το σκάνδαλο των Σίξερς «επισκιάζει» τους Τελικούς

bet365

Ο Άνταμ Σίλβερ δήλωσε πως δεν είναι καθόλου χαρούμενος που το σκάνδαλο των Σίξερς «κλέβει» την δόξα των Τελικών, αλλά παράλληλα η λίγκα οφείλει να εξετάσει το θέμα.

Παίζετε στα Διεθνή Φιλικά & κερδίζετε* στο Παγκόσμιο Κύπελλο! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο κομισάριος του ΝΒΑ δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στους Σίξερς, όπου ο Κολάντζελο φαίνεται πως είχε κρυφούς λογαριασμούς στο twitter και έλεγε διάφορα για τους παίκτες της ομάδας του.

«Η λίγκα είναι εδώ για να δει τι συμβαίνει. Πρέπει να ξεχωρίσουμε την ουσία από το τι λένε οι οπαδοί και τα μίντια γι' αυτό. Και το πρώτο που έχουμε να κάνουμε εδώ είναι να δούμε ποια είναι τα πραγματικά δεδομένα στις συνθήκες».

Οι Σίξερς ξεκίνησαν έρευνα για το γεγονός, αλλά ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της η λίγκα μπορεί να τιμωρήσει έτσι και αλλιώς τον Κολάντζελο. Ο Σίλβερ συνέχισε ότι και τόνισε ότι δεν είναι καθόλου χαρούμενο για την προσοχή που «κλέβει» το σκάνδαλο από τους Τελικούς, που ξεκίνησαν χθες τα ξημερώματα μεταξύ Ουόριορς και Καβαλίερς.

«Βρισκόμαστε στο Game1 των Τελικών, αυτό δεν είναι κάτι που θέλουμε να συζητήσουμε. Αλλά είναι η πραγματικότητα της λίγκας. Δεν έχω άλλη ενημέρωση πέρα από το ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για το γεγονός».

 

NBA Τελευταία Νέα