Γερο-Quiz με τους παίκτες των φετινών τελικών!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γερο-Quiz με τους παίκτες των φετινών τελικών!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα δεν... κρατιέται ενόψει της... μάχης των Ουόριορς με τους Καβς στους τελικούς του ΝΒΑ και έχει ετοιμάσει ένα special quiz για τους παίκτες των δύο φιναλίστ.

Απόλαυσα τις μάχες των Ουόριορς με τους Ρόκετς, αλλά και αυτή των Καβς με τους Σέλτικς και χάρηκα πολύ που ο λατρεμένος Στεφανάκος κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους τελικούς. Βλέπετε ο γεροΓιοβάισα έχει καλομάθει τα τελευταία χρόνια σε επικές κόντρες μεταξύ Καβς και Ουόριορς!

Ολοκληρωμένη Στοιχηματική εμπειρία με *Cash Out και e-banking! Ισχύουν όροι & Προϋποθέσες (21+)

Στους τελικούς θες τους καλύτερους! Από τη μία η καλύτερη ομάδα του ΝΒΑ κατά πολλούς και από την άλλη ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Δεν σας δώσω ακόμα τις προβλέψεις μου, αλλά στο επόμενο κείμενο που ακολουθεί.

Εδώ παίζεις πάντα στην έδρα σου με Live Streaming και Cash Out*! *Ισχύουν όροι & Προϋποθέσεις (21+)

Τώρα ήρθε η ώρα για ένα δροσερό quiz που ετοιμασά για εσάς, τους φίλους του λάτρη της βότκας. Πόσο καλά ξέρετε κάποιους παίκτες των δύο φιναλίστ; H Σβετλάνα έκανε 8/10! Για να δούμε τι... ψαρια πιάνετε! Όποιος κάνει κάτω από 7/10 θα πρέπει να ντρέπεται!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα