Αποθέωσε τον Κερ ο Λου: «Τον αγαπώ»!

Αποθέωσε τον Κερ ο Λου: «Τον αγαπώ»!

bet365

Εγκωμιαστικά σχόλια για τον συνάδελφό του, Στιβ Κερ, έκανε ο Τάιρον Λου, ενόψει των τελικών του ΝΒΑ μεταξύ Ουόριορς και Καβαλίερς.

Προμηθέας - Ολυμπιακός και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Παπανικολάου αναδειχτεί πρώτος σκόρερ στην αναμέτρηση. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για τέταρτη σερί χρονιά στους τελικούς του ΝΒΑ και ο προπονητής των «ιπποτών» αποθέωσε εκείνον των «πολεμιστών».

«Το να παίζουμε μαζί τους για τέταρτη φορά είναι ένα τρομερό επίτευγμα! Δεν ξέρω αν οι άνθρωποι καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο είναι. Πόσο δύσκολο είναι να κερδίζεις. Δεν είναι εύκολο το να είσαι συνεχώς στους τελικούς. Είναι σκληρό. Όταν φτάνεις στους τελικούς τόσες φορές, η regular season γίνεται βαρετή. Το να έχεις την υπομονή, να συνεχίζεις να παίζεις, να "μάχεσαι" και να μην αφήνεις ποτέ το... σκοινί είναι κάτι τεράστιο! Είναι μία ομάδα με εξαιρετικό προπονητή. Αγαπώ τον Στιβ Κερ, ό,τι έχει κάνει για την ομάδα. Έχουν... φωτιά στην επίθεση, είναι εξαιρετικοί αμυντικά. Είναι πολύ κουλ που έχουμε μείνει πάλι εμείς στο τέλος», ήταν τα λόγια του.

 

NBA Τελευταία Νέα