«Αν έπαιζε ο Κρις Πολ, θα ήμασταν στους τελικούς»!

Gazzetta team
«Αν έπαιζε ο Κρις Πολ, θα ήμασταν στους τελικούς»!

bet365

Ο Μάικ Ντ' Αντόνι και ο Έρικ Γκόρντον εξέφρασαν την πεποίθηση πως οι Ρόκετς θα ήταν στους τελικούς του ΝΒΑ, αν είχαν στην διάθεσή τους τον Κρις Πολ.

Προμηθέας - Ολυμπιακός με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και δυνατότητα cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο 33χρονος γκαρντ δεν αγωνίστηκε στα δύο τελευταία ματς με τους Ουόριορς, λόγω τραυματισμού, και η απουσία του αποδείχθηκε καθοριστική.

Ο προπονητής του υποστήριξε πως είναι ο παίκτης που κάνει τη διαφορά και αν έπαιζε, ίσως να ήταν αλλιώς τα πράγματα τώρα.

«Ο Κρις ήταν ο παίκτης που άλλαζε το μομέντουμ με ένα σουτ, μια επιλογή, μια άμυνα και στα δύο τελευταία ματς δεν τον είχαμε. Λυπάμαι που αποκλειστήκαμε, πιο πολύ για τον Κρις, γιατί είναι πιο συντετριμμένος από όλους. Είναι σκληρό, για τους παίκτες, για μένα και όλο τον κόσμο του Χιούστον, αλλά προσπαθώ να είμαι αισιόδοξος για το μέλλον αφού φτάσαμε τόσο κοντά», ήταν τα λόγια του.

Την ίδια άποψη, όμως, είχε και ο Έρικ Γκόρντον: «Είναι κρίμα, γιατί θα κερδίζαμε τη σειρά αν είχαμε έναν ακόμη πλέι μέικερ. Αν έπαιζε ο Κρις τώρα θα παίζαμε εμείς στους τελικούς».

 

NBA Τελευταία Νέα