Κερ: «Δύσκολα θα παίξει ο Ιγκουοντάλα, νιώθω άσχημα για τον Πολ»

Νίκος Καρφής
Κερ: «Δύσκολα θα παίξει ο Ιγκουοντάλα, νιώθω άσχημα για τον Πολ»

bet365

O Kρις Πολ δεν αγωνίστηκε στο Game 6 λόγω τραυματισμού και ο Στιβ Κερ τόνισε πως νιώθει άσχημα για την απουσία ενός παίκτη φαινόμενο, ενώ μίλησε για την πιθανή απουσία του Ιγκουοντάλα στο Game 7.

Ο Κρις Πολ δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού στο Game 6 με τους Ουόριορς, κάτι που βοήθησε τους Ουόριορς να ισοφαρίσουν σε 3-3.

Στην απουσία του CP3 στάθηκε και ο Στιβ Κερ, ο οποίος έδειξε τη στεναχώρια του για την ατυχία του Πολ, ενώ τόνισε πως ο Ιγκουοντάλα θα είναι δύσκολο να αγωνιστεί στο Game 7.

«Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο νιώθω άσχημα για τον Κρις. Είναι ένας παίκτης φαινόμενο και πολύ ανταγωνιστικός. Δίνει ακόμα μεγαλύτερη θέληση στην ομάδα του. Τον... στοιχειώνουν κάτι τέτοιοι τραυματισμοί στην καριέρα του και είναι κρίμα. Σιχαίνομαι όταν τραυματίζεται κάποιος», ανέφερε.

Για τον Iγκουοντάλα είπε: «Λειτουργούμε με το σκεπτικό πως δεν θα παίξει, αλλά θα δούμε πως θα πάει. Έχει τραυματισμό στο οστό, δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με την κατάστασή του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα