Κερ: «Ψεύτικος πατριωτισμός κι εθνικισμός στο NFL με τον εθνικό ύμνο»! (vid)

Κερ: «Ψεύτικος πατριωτισμός κι εθνικισμός στο NFL με τον εθνικό ύμνο»! (vid)

Κερ: «Ψεύτικος πατριωτισμός κι εθνικισμός στο NFL με τον εθνικό ύμνο»! (vid)

bet365

Ο κομισάριος του NFL μπορεί πλέον να τιμωρεί πειθαρχικά όποιον δεν στέκεται προσοχή και δεν πειθαρχεί στον εθνικό ύμνο και τη σημαία των ΗΠΑ, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Στιβ Κερ!

Ο κόουτς των Ουόριορς σχολίασε με δηκτικό τρόπο τον νέο κανονισμό στο NFL σχετικά με την ανάκρουση του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ πριν από τους αγώνες. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα νέα δεδομένα στη λίγκα, οι ιδιοκτήτες των ομάδων του NFL έδωσαν μέσω των ψήφων τους στον κομισάριο Ρότζερ Γκούντελ τη δυνατότητα να τιμωρεί πειθαρχικά όποιον δεν στέκεται προσοχή και δεν δείχνει σεβασμό στη σημαία και τον εθνικό ύμνο. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα στους παίκτες να παραμείνουν στα αποδυτήρια, αν δεν θέλουν να βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου. Οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να επιβάλουν πρόστιμο σε παίκτες ή προσωπικό που προσπαθεί να γονατίσει και να διαμαρτυρηθεί!

«Χρησιμοποιούν τον εθνικό ύμνο σαν ψεύτικο πατριωτισμό κι εθνικισμό, τρομοκρατώντας τους ανθρώπους. Είναι βλακώδες όμως έτσι αντιμετωπίζει το NFL τις business του! Είμαι υπερήφανος που συμμετέχω σε μια λίγκα (ΝΒΑ) που αντιλαμβάνεται ότι ο πατριωτισμός στην Αμερική έχει να κάνει με τον ελεύθερο λόγο και την ειρηνική διαμαρτυρία. Οι ιθύνοντες του ΝΒΑ αντιλαμβάνονται πως κάθε φορά που οι αθλητές του NFL γονατίζουν, το κάνουν για να διαμαρτυρηθούν για την αστυνομική βία και τις ρατσιστικές διακρίσεις. Δεν δείχνουν έλλειψη σεβασμού στη σημαία» σχολίασε σχετικά ο Στιβ Κερ, ο οποίος δεν διστάζει να τοποθετηθεί δημόσια για κοινωνικοπολιτικά ζητήματα εκφράζοντας ανοιχτά την αντίθεσή του στον Ντόναλντ Τραμπ.

Steve Kerr goes off on the NFL’s new anthem policy. (via MarkG_Medina/Twitter)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη House of Highlights (@houseofhighlights) στις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα