Έξι πρωτάρηδες στις κορυφαίες αμυντικές πεντάδες στο ΝΒΑ! (pic)

Έξι πρωτάρηδες στις κορυφαίες αμυντικές πεντάδες στο ΝΒΑ! (pic)

bet365

Οι Ρούντι Γκομπέρ, Άντονι Ντέιβις, Βίκτορ Ολαντίπο, Τζρου Χόλιντεϊ και Ρόμπερτ Κόβινγκτον συνθέτουν την αμυντική πεντάδα της χρονιάς στο ΝΒΑ για τη σεζόν 2017-18!

Η κορυφαία λίγκα του πλανήτη ανακοίνωσε τις NBA All-Defensive teams για την εφετινή σεζόν! Έτσι, λοιπόν, την πρώτη αμυντική πεντάδα της χρονιάς συνθέτουν οι Ρούντι Γκομπέρ (Τζαζ), Άντονι Ντέιβις (Πέλικανς), Βίκτορ Ολαντίπο (Πέισερς), Τζρου Χόλιντεϊ (Πέλικανς) και Ρόμπερτ Κόβινγκτον (Σίξερς).

Σε ό,τι αφορά τη δεύτερη αμυντική πεντάδα, αυτή απαρτίζεται από τους Τζοέλ Εμπίιντ (Σίξερς), Ντρέιμοντ Γκριν (Ουόριορς), Αλ Χόρφορντ (Σέλτικς), Ντεζάντε Μάρεϊ (Σπερς) και Τζίμι Μπάτλερ (Τίμπεργουλβς)!

Ο Γκομπέρ ψηφίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, συγκεντρώνοντας τις περισσότερες ψήφους, 192 τον αριθμό ενώ οι 94 εξ αυτών ήταν για την πρώτη πεντάδα. Δεύτερος στη ψηφοφορία ήταν ο Άντονι Ντέιβις με 163 ψήφους, οι 73 για την πρώτη πεντάδα.

Μάλιστα οι Ολαντίπο, Χόλιντεϊ, Κόβινγκτον, Εμπίιντ, Χόρφορντ και Μάρεϊ συμπεριλήφθηκαν για πρώτη φορά!

Σε ό,τι αφορά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μπακς συγκέντρωσε 43 ψήφους, οι 15 για την πρώτη πεντάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα