Κόρβερ: «Είναι πολύ δύσκολο να κρατάς τον θάνατο στο χέρι σου» (pic & vid)

Κόρβερ: «Είναι πολύ δύσκολο να κρατάς τον θάνατο στο χέρι σου» (pic & vid)

Κόρβερ: «Είναι πολύ δύσκολο να κρατάς τον θάνατο στο χέρι σου» (pic & vid)

bet365

Ο Κάιλ Κόρβερ μίλησε για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του αδερφού του και πως διαχειρίστηκε την κατάσταση σε σχέση με τα NBA playoffs.

Η οικογένεια Κόρβερ ήταν κάτι περισσότερο από ευτυχισμένη μέχρι και πριν λίγους μήνες. Ο θάνατος του 20άχρονου Κιρκ, αδερφός του Κάιλ στις 20 Μαρτίου ύστερα από ξαφνική ασθένεια σκόρπισε τη θλίψη και τη μελαγχολία.

Ο φόργουορντ των Καβαλίερς παραμένει συνεπής στις υποχρεώσεις του με την ομάδα στην προσπάθειά της να φτάσει στον τελικό του ΝΒΑ. Ο Κόρβερ μιλώντας στο ESPN εξήγησε πως διαχειρίστηκε το προηγούμενο διάστημα και πόσο επηρεάστηκε από την απώλεια του αδερφού του.

«Είναι πολύ δύσκολο να κρατάς τον θάνατο στο χέρι σου, να έχεις το σώμα του νεκρού αδερφού σου και να πρέπει να παίξεις στα playoffs. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος στον κόσμο για να καταλάβεις πως η υγεία είναι το πιο σημαντικό αγαθό» ανέφερε αρχικά ο Κάιλ Κόρβερ.

Στις 15 Μαρτίου σκόραρε 25 πόντους κόντρα στους Μπλείζερς και ενημερώθηκε για την ασθένεια του αδερφού. Πήρε αμέσως άδεια και πέταξε για το σπίτι... βασικά για το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν ο αδερφός, «βλέπαμε NCAA τα 4 αδέρφια μαζί και σκεφτόμουν πώς θα υπάρξει καλό τέλος στην περιπέτειά του. Βρέθηκε δωρητής συκωτιού στο Κολοράντο και γεμίσαμε αισιοδοξία. Τα πάντα άλλαξαν μέσα σε λίγες ώρες. Ήταν 27 ετών και ακόμη δεν ξέρουμε τι δημιούργησε το πρόβλημα στο συκώτι του».

Οι Καβαλίερς του έδωσαν όση άδεια χρειαζόταν και όταν επέστρεψε μετά από μία εβδομάδα είχε να αντιμετωπίσει κι ένα πρόβλημα τραυματισμού. Στα δύο πρώτα ματς των playoffs δεν σκόραρε, «είναι ενδιαφέρον να πηγαίνεις από τον έναν κόσμο στον άλλον. Μου έκανε καλό, αλλά δυσκολευόμουν να συγκεντρωθώ στο παιχνίδι. Πλέον τα καταφέρνω καλύτερα και αυτό χάρη στην οικογένειά μου και τους ανθρώπους του ΝΒΑ που μου συμπαραστέκονται».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα