Μίτσελ στο gazzetta.gr: «Ελπίζω να γίνω dunker όπως ο Βινς Κάρτερ!» (vid)

Μίτσελ στο gazzetta.gr: «Ελπίζω να γίνω dunker όπως ο Βινς Κάρτερ!» (vid)

bet365

O Ντόνοβαν Μίτσελ, νικητής του διαγωνισμού καρφωμάτων στο All Star Game, υποψήφιος rookie της χρονιάς και ανερχόμενο αστέρι του ΝΒΑ, μίλησε στο gazzetta.gr για την εκπληκτική σεζόν του ίδιου και των Γιούτα Τζαζ, το μεγάλο του όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, την ευρωπαϊκή του εμπειρία από το Final 4 της EuroLeague, «χρίζει» τους Ουόριορς πρωταθλητές, ενώ μοιράζει και τα δικά του βραβεία της σεζόν!

Μπορεί να μην έχει κλείσει καλά-καλά τα 22 του χρόνια, μπορεί να είναι rookie στο ΝΒΑ, μπορεί να κέρδισε στον διαγωνισμό καρφωμάτων, μπορεί να έπεσε από... νωρίς στα βαθιά στους Γιούτα Τζαζ μετά την αποχώρηση του Γκόρντον Χέιγουορντ, παρόλα αυτά ο Ντόνοβαν Μίτσελ έχει καταφέρει να... τρελάνει τους πάντες!

Όχι μόνο επειδή είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για τον καλύτερο rookie της σεζόν. Χάρη σε εκείνον, οι «Μορμόνοι» έφτασαν μέχρι και τα ημιτελικά της Δύσης και να είναι εκείνος που θα έκανε την διαφορά για λογαριασμό της ομάδας του.

Σε 79 ματς της regular season μέτρησε κατά μέσο όρο 20,5 πόντους, 3,7 ασίστ και 3,7 ριμπάουντ ενώ στα 11 παιχνίδια της postseason είχε άλλους 24,4 πόντους, 5,9 ριμπάουντ και 4,2 τελικές πάσες.

Το παιδί-θαύμα του ΝΒΑ και ένα από τα next big things του καλύτερου πρωταθλήματος στον πλανήτη, μίλησε στο gazzetta.gr για την ονειρεμένη του σεζόν, τα μυστικά της επιτυχίας, τον Μάικλ Τζόρνταν, τον Βινς Κάρτερ, τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και έκανε μεταξύ άλλων τα δικά του προγνωστικά ενόψει των τελικών!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα