Το video... καίει την αστυνομία στην υπόθεση του Στέρλινγκ Μπράουν

Gazzetta team
Το video... καίει την αστυνομία στην υπόθεση του Στέρλινγκ Μπράουν

bet365

Ο δήμαρχος του Μιλγουόκι, Τομ Μπάρετ εξέφρασε τον προβληματισμό του για το προ μηνών περιστατικό με τον rookie γκαρντ των Μπακς, Στέρλινγκ Μπράουν, και τη στάση της αστυνομίας.

Τον περασμένο Ιανουάριο, ο Στέρλινγκ Μπράουν των Μιλγουόκι Μπακς συνελήφθη από την αστυνομία για αντίσταση κατά των αρχών. Για την ακρίβεια, ο rookie γκαρντ των «Ελαφιών» είχε παρκάρει το αυτοκίνητο του σε θέση για άτομα με κινητικές δυσκολίες και μόλις οι αστυνομικοί πήγαν να τον τιμωρήσουν με κλήση, αυτός δεν έδειξε... διαθέσιμος να συνεργαστεί μαζί τους. Μάλιστα ένας αστυνομικός αναγκάστηκε να επιστρατεύσει τέιζερ για να τον συλλάβει!

Θέση επί του θέματος πήρε ο δήμαρχος του Μιλγουόκι, Τομ Μπάρετ, εκφράζοντας τους προβληματισμούς του για τη στάση της αστυνομίας. «Η εικόνα θα μιλήσει από μόνη της όμως ναι, σίγουρα προβληματίζομαι βλέποντας ξανά το video». Το video με το συμβάν θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα