Βραβεύτηκε για τον επικοινωνιακό του χαρακτήρα ο Κερ!

Βραβεύτηκε για τον επικοινωνιακό του χαρακτήρα ο Κερ!

Gazzetta team
Βραβεύτηκε για τον επικοινωνιακό του χαρακτήρα ο Κερ!

bet365

Ο Στιβ Κερ τιμήθηκε για δεύτερη φορά με το «Rudy Tomjanovich Award», από την Professional Basketball Writers Association.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς - Χιούστον Ρόκετς, αν ο Στέφεν Κάρι αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το βραβείο τιμάει έναν κόουτς του ΝΒΑ για τη συνεργασία του με τους εκπροσώπους Τύπου και τους φιλάθλους, αλλά και για την επιρροή του στο παρκέ.

Ο προπονητής των Ουόριορς παίρνει στα χέρια του για δεύτερη φορά, μετά τη σεζόν 2015-16, και η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Κερ δίνει στα μέλη των δημοσίων σχέσεων των Ουόριορς χώρο να κάνουν τη δουλειά τους και ενθαρρύνει τους παίκτες να εκφράζονται ελεύθερα. Επίσης, είναι γενναιόδωρος με το χρόνο που αφιερώνει στους δημοσιογράφους και σκέφτεται τις απαντήσεις του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα