Τζέντρι: «Θέλουμε τον Κάζινς στη Νέα Ορλεάνη»

Τζέντρι: «Θέλουμε τον Κάζινς στη Νέα Ορλεάνη»

Gazzetta team
Τζέντρι: «Θέλουμε τον Κάζινς στη Νέα Ορλεάνη»

bet365

Ο κόουτς των Πέλικανς, Άλβιν Τζέντρι ξεκαθάρισε πως η Νέα Ορλεάνη θέλει να κρατήσει τον ΝτεΜάρκους Κάζινς παρά τη φημολογία των τελευταίων ημερών περί αποχώρησής του.

Ένα unfollow του ψηλού της Νέας Ορλεάνης ήταν αρκετό τις προηγούμενες ημέρες για να αρχίσουν τα σενάρια στο ΝΒΑ, αφού δεν το έκανε όπου κι όπου, αλλά στην ομάδα του! Ο «Boogie» σταμάτησε πια να ακολουθεί τους Πέλικανς στο Instagram και η κίνησή του αυτή δημιούργησε απορίες. Όταν ρωτήθηκε γι' αυτό, το μόνο που απάντησε ήταν: «Επειδή έχω ωριμάσει».

Κι όλα αυτά ενώ πρόσφατα ανέφερε πως: «Ξέρω πως οι συμπαίκτες μου θα ήθελαν σίγουρα να συνεχίσω στην ομάδα, όμως στο τέλος της ημέρας, όλα είναι απλά business. Οι άνθρωποι στη διοίκηση παίρνουν τις καλύτερες αποφάσεις για το σύλλογο. Δεν ξέρω τι θα συμβεί, θα δούμε τι θα γίνει. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από την διοίκηση».

Σήμερα (21/5) πάντως ο κόουτς των Πέλικανς, Άλβιν Τζέντρι εξήγησε πως «δεν υπάρχει άνθρωπος στον οργανισμό που δεν θέλει τον free agent ΝτεΜάρκους Κάζινς να μη συνεχίζει στην ομάδα. Είτε είναι προπονητής, είτε παίκτες, είτε μέλος του front office. Προφανώς τον θέλουμε μαζί μας»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα