Μετά τους Μπακς, ανησυχούν για το... Κλίβελαντ οι Σέλτικς! (vid)

Μετά τους Μπακς, ανησυχούν για το... Κλίβελαντ οι Σέλτικς! (vid)

bet365

Οι Σέλτικς ξέρουν ότι δεν παρουσιάζουν καλό πρόσωπο μακριά από το σπίτι τους και θέλουν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να εμφανιστούν κατάλληλα στο Κλίβελαντ για να αντιμετωπίσουν τους Καβαλίερς.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρεάλ Μαδρίτης και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Σέρχιο Γιουλ αναδειχτεί πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι Σέλτικς την φετινή σεζόν τα έχουν πάει εξαιρετικά στο... σπίτι τους, αλλά αντιμετωπίζουν δυσκολίες μακρυά από αυτό. Πλέον η σειρά με τους Καβαλίερς βρίσκεται στο 2-0 και ταξιδεύουν για το Κλίβελαντ όπου οφείλουν να παρουσιαστούν με καλό πρόσωπο και να πάρουν τις νίκες που χρειάζονται.

Ο Τζέιλεν Μπράουν τόνισε: «Ανυπομονώ για το Game 3 της σειράς και απλά το 'αφήνω' εκεί. Νομίζω ότι έχουμε αυτοπεποίθηση, ακριβώς όση είχαμε και στην Βοστόνη. Σίγουρα υπάρχει διαφορά να είσαι εκτός έδρας από το να είσαι στην έδρα σου, αλλά η ενέργεια είναι εκείνη που κάνει την διαφορά. Στην έδρα σου η ενέργεια είναι για... εσένα, εκτός είναι εναντίον σου. Αλλά αν κάνεις ότι πρέπει να κάνεις και είσαι αυτός που πρέπει στο τέλος θα φανεί».

Από την πλευρά του ο Μάρκους Σμαρτ τόνισε ότι περιμένει να είναι καλύτερος ο πάγκος της ομάδας του.

«Δεν έχουμε παίξει καλά. Το καταλαβαίνουμε. Καταλαβαίνουμε ότι οι άλλες ομάδες το έχουν δει αυτό και θα θέλουν να το κάνουν χειρότερο, αλλά αυτή είναι η ομορφιά του παιχνιδιού. Ας βλέπουμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι. Ποτέ δεν ξέρεις. Τα πράγματα αλλάζουν. Η αυτοπεποίθηση μας είναι στα ύψη. Θα πάμε με το πλάνο μας και θα προσπαθήσουμε να το εκτελέσουμε».

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι Σέλτικς στην σειρά με τους Μπακς τους έχουν κάνει σοφότερους και δεν θα ήθελαν να βρεθούν ξανά σε τέτοια δύσκολη θέση.

 

NBA Τελευταία Νέα