Σπερς: Ψάχνουν λύση στο... θέμα Λέοναρντ

Σπερς: Ψάχνουν λύση στο... θέμα Λέοναρντ

Σπερς: Ψάχνουν λύση στο... θέμα Λέοναρντ

bet365

Οι Σπερς φαίνεται ότι είναι ξεκάθαροι ως προς τον Λέοναρντ, αφού δεν πρόκειται να παραχωρηθεί, εκτός αν έρθει μια τεράστια προσφορά.

Φενερμπαχτσέ - Ζαλγκίρις Κάουνας με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Grand – Slam Offer», μόνο με μία τέτοια περνάει από το μυαλό τους να χάσουν οι Σπερς τον Καουάι Λέοναρντ.

Παρόλο που οι τραυματισμοί κράτησαν τον Λέοναρντ εκτός το μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν και την ένταση μεταξύ εκείνου και της ομάδας του σε υψηλά επίπεδα φαίνεται πως και η ομάδα ψάχνει την καλύτερη λύση για ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο.

Αυτή την στιγμή η πρόταση που φαίνεται στο μέλλον είναι εκείνοι των Σίξερς, που δίνουν τον Φουλτζ, τον Σάριτς, τον Κόβινγκτον και μια επιλογή ντραφτ στο Νο.10. Μια πρόταση που αν γινόταν πράξη θα άλλαζε τα δεδομένα, αφού ο Λέοναρντ θα έκανε τρομερή τριάδα με τον Σίμονς και τον Εμπίντ.

Για την ώρα τίποτα δεν είναι σίγουρο πάντως η σχέση του Λέοναρντ με την ομάδα του είναι αλήθεια ότι δεν είναι η καλύτερη δυνατή, αλλά στο τέλος και οι δύο θα ψάξουν την πιο συμφέρουσα λύση για τον παίκτη και την ομάδα.

 

NBA Τελευταία Νέα