Φαβορί ο Στίβενς, «μάχες» στις άλλες κατηγορίες (pics)

Φαβορί ο Στίβενς, «μάχες» στις άλλες κατηγορίες (pics)

bet365

Με τον Μπραντ Στίβενς να είναι φαβορί για το βραβείο του προπονητή της χρονιάς, έγιναν γνωστές οι υποψηφιότητες σε όλες τις κατηγορίες, όπου και αναμένεται να υπάρχουν μεγάλες... μάχες για την ανάδειξη των κορυφαίων.

Βραδιά γνωστοποίησης των υποψηφιοτήτων για τους καλύτερους της χρονιάς ήταν η σημερινή. Μετά την τριάδα για τον rookie και φυσικά για τον MVP, σειρά παίρνουν οι άλλες κατηγορίες. Από αυτές για τον προπονητή της χρονιάς ο Μπραντ Στίβενς των Σέλτικς δείχνει να είναι το μεγάλο φαβορί, ενώ για τις υπόλοιπες αναμένεται μεγάλη μάχη.

Καλύτερος προπονητής της χρονιάς

Για τον καλύτερο προπονητή της χρονιάς υποψήφιοι είναι οι Μπραντ Στίβενς των Σέλτικς, Ντουέιν Κάζι των Ράπτορς και Κουίν Σνάιντερ των Τζαζ. Από τους τρεις μόνο ο Στίβενς συνεχίζει με τους Κέλτες μάλιστα να προηγείται των Καβαλίερς στον τελικό της Ανατολής με 2-0.

Καλύτερος 6ος παίκτης

Από τις πιο σημαντικές κατηγορίες, καθώς οι 6οι παίκτες είναι αυτοί που σε πολλές ομάδες κάνουν την διαφορά. Οι τρεις υποψήφιοι για το σχετικό βραβείο είναι οι, Έρικ Γκόρντον των Ρόκετς, Φρεντ ΒανΒλιτ των Ράπτορς και Λου Ουίλιαμς των Κλίπερς.

Καλύτερος αμυντικός

Εξαιρετικά σημαντική κατηγορία και αυτή, καθώς ένας πολύ καλός αμυντικός μπορεί να κάνει την διαφορά σε μια ομάδα. Οι τρεις που θα παλέψουν για το βραβείο αυτό είναι οι: Άντονι Ντέιβις των Πέλικανς, Ζοέλ Εμπίντ των Σίξερς και Ρούντι Γκομπέρ των Τζαζ.

Πιο βελτιωμένος παίκτης

Τελευταία και σίγουρα όχι καταϊδρωμένη κατηγορία, είναι αυτή του πιο βελτιωμένου παίκτη. Φέτος οι τρεις που είναι υποψήφιοι για το σχετικό βραβειο είναι οι: Κλιντ Κάπελα των Ρόκετς, Σπένσερ Ντινουάιντι των Νετς ο οποίος είναι και ο μοναδικός υποψήφιος από όλους που η ομάδα του δεν έπαιξε στα playoffs και Βίκτρο Ολαντίπο των Πέισερς.

 

NBA Τελευταία Νέα