H επετειακή φανέλα του Τζόρνταν για τους τελικούς με τους Τζαζ! (pics)

H επετειακή φανέλα του Τζόρνταν για τους τελικούς με τους Τζαζ! (pics)

bet365

Η Jordan Brand αποκάλυψε τις επετειακές φανέλες του Μάικλ Τζόρνταν στα 20 χρόνια από τους τελικούς των Μπουλς με τους Τζαζ!

Το τέλος της μοναδικής ιστορίας του Μάικλ Τζόρνταν με τους Μπουλς γράφτηκε ακριβώς με τον τρόπο που θα είχε φανταστεί ο πιο ταλαντούχος σεναριογράφος! Η ομορφιά του Air μαζεύτηκε όλη σε εκείνη την τελευταία του κίνηση.

Η Γιούτα ήταν πίσω στην σειρά με 3 - 2 και προηγούνταν στο σκορ με 86-83, αποτέλεσμα που είχε δημιουργηθεί με τρίποντο του Τζον Στόκτον, ενώ το χρονόμετρο έγραφε 41.9 για το τέλος. Ο Τζόρνταν όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Και τι λέξη...

Μέσα σε 4.8 δευτερόλεπτα έφτασε στο καλάθι των Τζαζ και μείωσε άμεσα σε 86-85. Στην αμέσως επόμενη φάση έκλεψε την μπάλα από τον Μαλόουν και πλέον χώριζαν 18.9 δευτερόλεπτα τους Μπουλς από την απόλυτη κυριαρχία. Ο M.J. με αντίπαλο τον Ράσελ προσποιήθηκε, σκόραρε και έγραψε ιστορία!

Τα πάντα έγιναν... ονειρεμένα. Έτσι όπως έπρεπε, έτσι όπως άρμοζε... Η ομάδα του Σικάγο πανηγύρισε το δεύτερο three-peat και ο M.J. επέλεξε η τελευταία του φάση να είναι τόσο χαρακτηριστική της καριέρας του, που περισσότερη ομορφιά δεν θα μπορούσε να βάλει.

Στα 20 χρόνια από τους τελικούς με τους Τζαζ, η Jordan Brand κυκλοφόρησε την εντυπωσιακή επετειακή φανέλα του Μάικλ Τζόρνταν.

 

NBA Τελευταία Νέα