Υπέρ της νομιμοποίησης του τζόγου στο ΝΒΑ ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς!

Υπέρ της νομιμοποίησης του τζόγου στο ΝΒΑ ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς!

Υπέρ της νομιμοποίησης του τζόγου στο ΝΒΑ ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς!

bet365

Με ενθουσιασμό φαίνεται ότι υποδέχονται οι Πολιτείες της Αμερικής την απόφαση του δικαστηρίου που επιτρέπει τον τζόγο στον αθλητισμό κάτι που παραδέχεται και ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς σε συνέντευξη που έδωσε.

Ο αθλητικός στοιχηματισμός απαγορεύτηκε το 1992, αλλά στη μόνη πολιτεία που μπορούσε να ποντάρει νόμιμα σε κάποιο ματς ήταν αυτή της Νεβάδα. Αυτό φαίνεται πως αλλάζει, αφού ψηφίστηκε η αλλαγή του και κάθε πολιτεία θα μπορέσει να αποφασίσει μόνη της για το μέλλον.

Όπως όλα δείχνουν πολλές είναι πρόθυμες όπως η Νέα Υόρκη, η Πενσιλβάνια, το Ντέλαγουερ και όπως φαίνεται και το Ντάλας (ανήκει στην πολιτεία του Τέξας), αφού ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς, ο Μαρκ Κιούμπαν είναι πολύ θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

«Θα διπλασιάσει την αξία των επαγγελματικών σπορ σε ένα δευτερόλεπτο. Θα αυξήσει το ενδιαφέρον και θα προσθέσει σε ότι γίνεται στο γήπεδο μας και στα στάδια. Θα αυξήσει την τηλεθέαση και αυτό είναι θετικό για τους μεγαλύτερους πελάτες μας online και στην τηλεόραση».

Ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς πιστεύει ότι αυτό το σχέδιο θα πήγαινε καλύτερα αν γινόταν μια συνολική προσπάθεια. Γενικότερα όπως όλα δείχνουν το ΝΒΑ και ο αθλητισμός στην Αμερική αλλάζει επίπεδο με αυτόν τον νόμο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα