Υπέρ της νομιμοποίησης του τζόγου στο ΝΒΑ ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς!

Υπέρ της νομιμοποίησης του τζόγου στο ΝΒΑ ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς!

Υπέρ της νομιμοποίησης του τζόγου στο ΝΒΑ ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς!

Με ενθουσιασμό φαίνεται ότι υποδέχονται οι Πολιτείες της Αμερικής την απόφαση του δικαστηρίου που επιτρέπει τον τζόγο στον αθλητισμό κάτι που παραδέχεται και ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς σε συνέντευξη που έδωσε.

Ο αθλητικός στοιχηματισμός απαγορεύτηκε το 1992, αλλά στη μόνη πολιτεία που μπορούσε να ποντάρει νόμιμα σε κάποιο ματς ήταν αυτή της Νεβάδα. Αυτό φαίνεται πως αλλάζει, αφού ψηφίστηκε η αλλαγή του και κάθε πολιτεία θα μπορέσει να αποφασίσει μόνη της για το μέλλον.

Όπως όλα δείχνουν πολλές είναι πρόθυμες όπως η Νέα Υόρκη, η Πενσιλβάνια, το Ντέλαγουερ και όπως φαίνεται και το Ντάλας (ανήκει στην πολιτεία του Τέξας), αφού ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς, ο Μαρκ Κιούμπαν είναι πολύ θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

«Θα διπλασιάσει την αξία των επαγγελματικών σπορ σε ένα δευτερόλεπτο. Θα αυξήσει το ενδιαφέρον και θα προσθέσει σε ότι γίνεται στο γήπεδο μας και στα στάδια. Θα αυξήσει την τηλεθέαση και αυτό είναι θετικό για τους μεγαλύτερους πελάτες μας online και στην τηλεόραση».

Ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς πιστεύει ότι αυτό το σχέδιο θα πήγαινε καλύτερα αν γινόταν μια συνολική προσπάθεια. Γενικότερα όπως όλα δείχνουν το ΝΒΑ και ο αθλητισμός στην Αμερική αλλάζει επίπεδο με αυτόν τον νόμο.

Mark Cuban reacts to sports gambling news: It 'doubles the value' of pro sports franchises | ESPN

Best of internet