Σέλτικς - Καβαλίερς 107-94

Gazzetta team
Σέλτικς - Καβαλίερς 107-94

bet365

Ο ορισμός της ομάδας οι Σέλτικς επικράτησαν των Καβαλίερς του ΛεΜπρόν με 107-94 και έκαναν το 2-0 στους τελικούς της Ανατολής.

Χιούστον Ρόκετς - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Κόντρα στους Ράπτορς και με τον ΛεΜπρόν να κάνει... όργια οι Καβαλίερς δεν είχαν πρόβλημα να πάρουν την πρόκριση για τον τελικό της Ανατολής. Εκεί ωστόσο τους περίμεναν οι Σέλτικς, ο ορισμός της ομάδας και όπως φαίνεται από τα δύο πρώτα ματς οι Κέλτες έχουν βάλει δύσκολα στους ιππότες. Οι... πράσινοι προηγούνται με 2-0 καθώς επικράτησαν και στο δεύτερο παιχνίδι με 107-94, παρά την μεγάλη εμφάνιση του Βασιλιά που έφτασε τους 42 πόντους με triple double. Οι γηπεδούχοι ήταν όπως αναφέραμε ομάδα και έφτασαν στη νίκη, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό του NBA.

Πρώτος αγώνας για τους νικητές που σήμερα βρέθηκαν πολλές φορές πίσω στο σκορ αλλά κατάφεραν να αντιδράσουν, ήταν ο Μπράουν με 21 πόντους και τον ακολούθησαν οι Ροζιέ με 18 και Χόρφορντ με 15. Αξίζει να αναφέρουμε πως για τους Σέλτικς είχαν διψήφιο αριθμό όλοι όσοι ξεκίνησαν στην βασική πεντάδα. Για τους ηττημένους όπως αναφέραμε ο ΛεΜπρόν είχε 42 πόντους ενώ μάζεψε 10 ριμπάουντ και έδωσε και 12 ασίστ, με τον Λαβ να ακολουθεί με 22 και μετά το χάος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα