Οι... αρνητικοί αριθμοί του ΛεΜπρόν στον πρώτο τελικό της Ανατολής!

Οι... αρνητικοί αριθμοί του ΛεΜπρόν στον πρώτο τελικό της Ανατολής!

Οι... αρνητικοί αριθμοί του ΛεΜπρόν στον πρώτο τελικό της Ανατολής!

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πραγματοποίησε το χειρότερο παιχνίδι του στα φετινά playoffs και οι Αμερικανοί παρουσίασαν με κάθε λεπτομέρεια τους αριθμούς από αυτό το ματς.

Ο ίδιος ο ΛεΜπρόν δήλωσε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας και ότι η σειρά απλά βρίσκεται στην αρχή ωστόσο οι αριθμοί από τον πρώτο τελικό δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητοι.

0: Τα εύστοχα σουτ που είχε πίσω από τη γραμμή του τριπόντου. Συγκεκριμένα μέτρησε 0/5 τρίποντα ενώ είχε 0/3 και στο τέταρτο ματς με τους Ράπτορς.

7: Τα λάθη στα οποία υπέπεσε, τα περισσότερα μετά το Game 1 των περσινών τελικών του ΝΒΑ κόντρα στους Ουόριορς, όταν και είχε 8.

14: Οι ήττες του ΛεΜπρόν από τους Μπόστον Σέλτικς στα Playoffs. Μετράει και 21 νίκες.

15: Οι πόντοι που σημείωσε στον πρώτο τελικό. Πρόκειται για τη χαμηλότερη επίδοσή του στα φετινά playoffs ενώ για πρώτη φορά έμεινε κάτω από τους 20 πόντους.

24: Οι φορές που τον αντιμετώπισε στην άμυνα ο Μάερκους Μόρις, ο οποίος τον περιόρισε στους πέντε πόντους με 2/6 σουτ εντός παιδιάς.

25: Η δεύτερη μεγαλύτερη διαφορά που χάνει ομάδα του ΛεΜπρόν σε Game 1 . Η κορυφή ανήκει στο -26 από τους Πίστονς στον πρώτο ημιτελικό της Ανατολής το 2006.

-26: Το χειρότερο ρεκόρ +/- του ΛεΜπρόν όταν είναι στο παρκέ σε ένα ημίχρονο. Μέχρι πρότινος ήταν το -25 από το Game 3 των τελικών του ΝΒΑ το 2013.

-32: Το χειρότερο ρεκόρ +/- του Λεμπρόν όταν είναι στο παρκέ σε όλο το ματς. Συγκεκριμένα ισοφάρισε το -32 από το Game 3 των τελικών του ΝΒΑ το 2013.

 

NBA Τελευταία Νέα