SLAM: Κορυφαίος όλων των εποχών ο Μάικλ Τζόρνταν! (pic)

SLAM: Κορυφαίος όλων των εποχών ο Μάικλ Τζόρνταν! (pic)

SLAM: Κορυφαίος όλων των εποχών ο Μάικλ Τζόρνταν! (pic)

bet365

To αμερικανικό περιοδικό SLAM δημοσίευσε το TOP-10 των κορυφαίων NBAer όλων των εποχών και ο θρόνος του GOAT ανήκει αναντίρρητα στον Μάικλ Τζόρνταν.

Στα μέσα της δεκαετίας του '90 επιβεβαιώθηκε η κοινή γνώμη: «Ο Θεός έστειλε τον Μάικλ Τζόρνταν στη γη για να παίζει μπάσκετ». Και τίποτε άλλο. Ο MJ αποτελεί την κορυφαία φυσιογνωμία στην ιστορία του αθλήματος. Κλείνοντας την καριέρα του, ο «Air» είχε έξι πρωταθλήματα σε έξι τελικούς από το 1991 ως το 1998. Έπαιξε 15 σεζόν, κατέκτησε συνολικά δύο χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια, ένα πρωτάθλημα κολεγιακού και μάζεψε όλες τις πιθανές κι... απίθανες ατομικές διακρίσεις.

Στα χρόνια των επιτυχιών του επέβαλε σε όλο τον πλανήτη το μπάσκετ ως το πιο θεαματικό σπορ, διαλύοντας για πάντα την εσωστρέφεια, σε σημείο το ΝΒΑ να ταυτίζεται μαζί τους. Για αυτούς και για πολλούς, ακόμα, λόγους, ο Μάικλ Τζόρνταν φιγουράρει στο TOP-10 των κορυφαίων NBAer όλων των εποχών όπως το παρουσίασε το κορυφαίο αμερικανικό περιοδικό SLAM που, παρεμπιπτόντως, συμπεριέλαβε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο No.85.

To ΤΟP-10 του SLAM
Νο.10: Λάρι Μπερντ
Νο.9: Τιμ Ντάνκαν
Νο.8: Ουίλτ Τσάμπερλεν
Νο.7: Μπιλ Ράσελ
Νο.6: Σακίλ Ο' Νιλ
Νο.5: Κόμπι Μπράιαντ
Νο.4: Καρίμ Αμντούλ-Τζαμπάρ
Νο.3: Μάτζικ Τζόνσον
Νο.2: ΛεΜπρόν Τζέιμς
Νο.1: Μάικλ Τζόρνταν

 

NBA Τελευταία Νέα