Λόουρι: «Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τον θρόνο του ΛεΜπρόν»

Λόουρι: «Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τον θρόνο του ΛεΜπρόν»

bet365

Ο Κάιλ Λόουρι ετοιμάζεται για τη σειρά με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και όπως είπε θα κάνουν τα πάντα οι Ράπτορς για να... στεναχωρήσουν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

«Ποτέ δεν μιλήσαμε για έλλειψη σεβασμού. Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό για τους Καβαλίερς. Όμως στο τέλος της ημέρας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να πάρουμε τον θρόνο του ΛεΜπρόν. Και αυτό είναι κάτι που γνωρίζει καλά...» δήλωσε ο Κάιλ Λόουρι, ο οποίος προέρχεται από τη πρόκριση κόντρα στους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς.

«Ξέρει ότι όλοι θα προσπαθήσουμε να τον σταματήσουμε. Δεν είναι ότι δεν το γνωρίζει. Το γνωρίζει και μάλιστα καλά. Ξέρει τι τον περιμένει».

Πάντως η προϊστορία δεν είναι με το μέρος των Ράπτορς ωστόσο ο Λόουρι είπε ότι «έχουμε το πλάνο μας και δεν σκεφτόμαστε τι έγινε στο παρελθόν. Το παρελθόν, απλά ανήκει στο παρελθόν».

Φέτος έχει κατά μέσο όρο 17,2 πόντους με 8,3 ασίστ και 4,8 ριμπάουντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα