Ο Ολαντίπο έκανε... ζημιά από 3 έως 5 εκατομμύρια δολάρια στις στοιχηματικές εταιρείες!

Gazzetta team
Ο Ολαντίπο έκανε... ζημιά από 3 έως 5 εκατομμύρια δολάρια στις στοιχηματικές εταιρείες!

bet365

Το τρίποντο του Βίκτορ Ολαντίπο στη λήξη του Game 7 στάθηκε αρκετό για να κάνει ζημιά σε πολλές στοιχηματικές εταιρείες.

500+ κορυφαία παιχνίδια καζίνο για ατέλειωτη διασκέδαση. (21+)

Συγκεκριμένα τα περισσότερα στοιχήματα για αυτό το ματς έκαναν λόγο για χάτικαπ 5,5 πόντων στους Πέισερς. Δηλαδή νίκη της Ιντιάνα ή ήττα μέχρι και πέντε πόντους.

Για λίγα δέκατα του δευτερολέπτου, οι περισσότεροι παίκτες του στοιχήματος ήταν έτοιμοι να πέσουν στον κουβά, αφού το σκορ ήταν 105-98 υπέρ των Καβαλίερς.

Όμως το τρίποντο του Ολαντίπο στο τέλος για το 105-101 στάθηκε αρκετό για να κάνει χαρούμενους τους περισσότερους που είχαν ποντάρει στο συγκεκριμένο χάντικαπ και να προκαλέσει μεγάλες ζημιές στις στοιχηματικές εταιρείες.

«Μιλάμε για ζημιά μεταξύ τριών έως πέντε εκατομμυρίων δολαρίων» ήταν η ατάκα του Τζον Αβέλο, υπευθύνου στοιχηματικής εταιρείας στο Λας Βέγκας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα